Επίσημη αποκάλυψη για το OnePlus Band

Η OnePlus ανακοίνωσε το πρώτο της wearable, μία συσκευή που αναμέναμε εδώ και καιρό. Το OnePlus Band όπως ονομάζεται, τελικά δεν ξεφεύγει από την πεπατημένη και είναι ότι θα περιμέναμε από ένα smart band της οικονομικής κατηγορίας.

OnePlus Band

Η AMOLED οθόνη του OnePlus Band έχει μέγεθος 1.1 ίντσα και ανάλυση 126×294. Όπως είναι λογικό, η εταιρία έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από watch faces για να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει. Συνολικά υπάρχουν 37 διαθέσιμα, με 5 από αυτά να μπορούν να υπάρχουν αποθηκευμένα ταυτόχρονα μέσα στο band.

Όπως όλα τα προϊόντα της κατηγορίας, έτσι και το OnePlus Band μπορεί να καταγράφει τις αθλητικές δραστηριότητές του κατόχου του. Η OnePlus έχει ετοιμάσει 12 διαφορετικά προφίλ ασκήσεων, μαζί με ένα Free Training πρόγραμμα για όλα τα υπόλοιπα. Η συσκευή είναι αδιάβροχη σε πίεση έως 5ATM και αρκετά ελαφριά. Επίσημα, η OnePlus δεν έδωσε κάποιο στοιχείο για την χωρητικότητα της μπαταρίας του Band, ωστόσο αυτή θα κρατάει έως 2 εβδομάδες. Φυσικά, αν ενεργοποιηθούν λειτουργίες όπως η παρακολούθηση των επίπεδων οξυγόνου στο αίμα(Sp02), η διάρκειά της μειώνεται.

Το OnePlus Band αναμένεται να κυκλοφορήσει στην τιμή των €32 αρκετά σύντομα, χωρίς να είναι γνωστή η ακριβής ημερομηνία. Η συσκευασία θα περιλαμβάνει μαύρο λουράκι, με τα υπόλοιπα να πωλούνται ξεχωριστά στην τιμή των €4,50. Παραμένει άγνωστο ακόμα αν το δούμε διαθέσιμο για αγορά από Κίνα χωρίς τελωνείο.

Εσύ γνωρίζεις ποια είναι τα καλύτερα κινητά;

OnePlus Nord Android