Τι παίζει με το νέο OnePlus Ace;

Εδώ και λίγες ημέρες διαρροές έχουν φέρει στην επιφάνεια μία νέα συσκευή της OnePlus, με την ονομασία Ace. Σύμφωνα με αυτές, πρόκειται για μία συσκευή που είναι πανομοιότυπη με το Realme GT Neo3, και θα κυκλοφορήσει με το branding της OnePlus.

OnePlus Ace

Το OnePlus Ace θα είναι εξοπλισμένο με το Dimensity 8100 SoC της MediaTek, ενώ εντοπίστηκε έκδοσή του με 12GB RAM. Η οθόνη του σύμφωνα με τις φήμες θα έχει μέγεθος 6.7″ και θα είναι AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Στο κομμάτι της κάμερας έχουμε κύριο αισθητήρα 50MP με OIS, έναν 8MP ultrawide και τον τυπικό αισθητήρα macro 2MP.

Η εμφάνιση του Ace ξεφεύγει από τα συνηθισμένα της OnePlus, κάτι που ενισχύεται και από την απουσία του παραδοσιακού slider. Από ότι φαίνεται η συσκευή θα έχει και αισθητήρα IR στο πάνω τμήμα της, ενώ απουσιάζει η υποδοχή 3.5mm.

Η OnePlus στοχεύει να κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα το Ace, με την αποκάλυψή του να έχει οριστεί στις 21 Απριλίου. Όσον αφορά την παγκόσμια αγορά, οι τελευταίες φήμες αναφέρουν πως το νέο smartphone θα κυκλοφορήσει ως OnePlus 10R, αρχικά στην αγορά της Ινδίας και έπειτα στον υπόλοιπο κόσμο.

I can only show you the door...