Ίσως δεν υπάρξει OnePlus 9T και 9T Pro…

Εδώ και αρκετά χρόνια η OnePlus ακολουθεί ένα συγκεκριμένο μοντέλο διάθεσης ναυαρχίδων. Οι συσκευές κυκλοφορούν αρχές άνοιξης και έπειτα Φθινόπωρο έχουμε μία αναβάθμίση τους, που φέρει και το γράμμα Τ. Οι πολλές αλλαγές στο εσωτερικό της εταιρίας φαίνεται πως επηρεάζουν και αυτό το κομμάτι.

OnePlus 9

Σύμφωνα με τις φήμες, η Oneplus φέτος θα ακολουθήσει διαφορετική πολιτική και δεν θα ανανεώσει τις ναυαρχίδες της. Αυτό σημαίνει πως τα OnePlus 9T και 9T Pro δεν θα κυκλοφορήσουν ποτέ, καθώς δεν ανήκουν στα πλάνα τις εταιρίας. Αντιθέτως, η χρονια θα βγει με τα ήδη υπάρχοντα 9 και 9 Pro, καθώς και τις διαφορετικές συσκευές της σειράς Nord.

Τα αίτια αυτής της απόφασης μπορεί να είναι διάφορα, με την ίδια την OnePlus να μην σχολιάζει την παραπάνω φήμη. Από την μία πλευρά, μπορεί η εταιρία να νιώθει πως δεν έχει κάτι νέο να προσφέρει που να δικαιολογεί την κυκλοφορία μίας νέας συσκευής. Από την άλλη, ίσως η παγκόσμια έλλειψη μικροτσιπ ίσως έχει επηρεάσει την κινεζική εταιρία. Σε κάθε περίπτωση σύντομα θα ξέρουμε αν τελικώς οι φήμες αληθεύουν. Αν υπάρξει OnePlus 9T θα πρέπει να ξεκινήσουμε άμεσα να ακούμε πληροφορίες για αυτό, επίσημες ή μη, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει.

I can only show you the door...