[Δημοσκόπηση] Το 71% δεν θα προτιμήσει OnePlus 9 Pro ή OnePlus 9

Μπορεί πολύ να περίμεναν πως και πως την ανακοίνωση των φετινών ναυαρχίδων της OnePlus, ωστόσο η κατάσταση δείχνει να έχει αλλάξει. Αρκετοί δείχνουν απογοητευμένοι μετά την παρουσίαση και ειδικότερα μετά την κυκλοφορία των πραγματικών reviews.

OnePlus 9 Pro Dave2D

Το παραπάνω επιβεβαιώνεται από τη πιο πρόσφατη δημοσκόπηση της γνωστής ιστοσελίδας Android Police. Συγκεκριμένα, το 71% των επισκεπτών απάντησε πως δεν ενδιαφέρεται για κανένα από τα OnePlus 9 Pro ή OnePlus 9, ενώ μόλις το 7% προχώρησε σε προπαραγγελία των συσκευών. Τα νούμερα γίνονται πιο σημαντικά, αφού μιλάμε για επισκέπτες ιστοσελίδας τεχνολογίας δηλαδή για πιο core smartphone users, ένα κοινό στο οποίο είχε τεράστια απήχηση η κινεζική εταιρία.

Με βάση το παραπάνω, φαίνεται πως οι τελευταίες περίεργες κινήσεις της OnePlus έχουν αλλάξει τη στάση του κοινού απέναντί της. Τώρα η ίδια πρέπει να αποδείξει πως λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της την κοινή γνώμη και να κάνει μία στροφή στις ρίζες της, όσο αυτό είναι ακόμη εφικτό. Διαφορετικά, το μέλλον της εταιρίας θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που ήλπιζαν όλοι οι αρχικοί υποστηρικτές της.

Πηγή – Δημοσκόπηση