Συνεχίζει η OnePlus… έρχεται OnePlus 9 Lite

Τελείως αποπροσανατολισμένη από τον αρχικό της σκοπό φαίνεται να είναι η αγαπημένη πολλών, OnePlus. Η εταιρία έχει εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια επικέντρωσης σε μία, δύο ή έστω λίγες συσκευές και ετοιμάζεται να ρίξει ακόμη μία στην αγορά.

OnePlus 8T

Το OnePlus 9 Lite αναμένεται να κυκλοφορήσει παράλληλα με τα OnePlus 9 και 9 Pro και η κύρια διαφορά του θα εντοπίζεται στο SoC. Αντί για τον νέο Snapdragon 888 που θα φορούν τα άλλα δύο μοντέλα, αυτό θα είναι εξοπλισμένο με τον S865, το προηγούμενο κορυφαίο chipset της Qualcomm. Το OnePlus 9 θα δανείζεται πολλά ακόμη χαρακτηριστικά από το OnePlus 8Τ, όπως η AMOLED οθόνη με υψηλό ρυθμό ανανέωσης και η φόρτιση στα 65W. Παρόμοιες αναμένεται να είναι και οι κάμερες της συσκευής, με την τιμή της να υπολογίζεται κοντά στα $600.

Όπως καταλαβαίνεται έχουμε να κάνουμε με μία ανούσια κυκλοφορία, που στοχεύει να δώσει μάχη με το Samsung Galaxy S20 FE, κάτι που ήδη ήταν ικανό να κάνει το 8Τ. Δυστυχώς η κυκλοφορία νέων συσκευών θα δημιουργήσει ακόμη περισσότερη καθυστέρηση στην διάθεση των updates από την OnePlus. Η εταιρία μόνο φέτος έχει κυκλοφορήσει 6 συσκευές: τα OnePlus 8, 8 Pro, Nord, N10 5G, N100 και το πιο πρόσφατο 8T.

OnePlus Nord Android