Αυτές είναι οι πρώτες πραγματικές φωτογραφίες του OnePlus 9!

Το OnePlus 9 έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Στις νέες φωτογραφίες που ήρθαν στην επιφάνεια βλέπουμε την συσκευή από διάφορες πλευρές και αντλούμε κάποιες πληροφορίες για αυτή. Το OnePlus 9 Pro ακόμα δεν έχει διαρρεύσει.

post

Στο μπροστινό τμήμα της οθόνης έχουμε μία 6.55″ μη-curved οθόνη, με ρυθμό ανανέωσης στα 120hz και ανάλυση FHD+. Τα bezels είναι αρκετά μαζεμένα, ενώ το πλαίσιο φαίνεται κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Σύμφωνα με τα screenshot από το μενού της συσκευής, παίρνουμε κάποιες πληροφορίες και για το hardware της. Εδώ έχουμε το νέο Snapdragon 888 της Qualcomm μαζί με 8GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου μάλλον για την βασική έκδοση όπως είδαμε και στο OnePlus 8.

post

Περνώντας στο πίσω μέρος του OnePlus 9, εδώ έχουμε 3 κάμερες, δύο μεγάλες και έναν αρκετά μικρότερο αισθητήρα. Οι δύο μεγάλοι αισθητήρες μάλλον είναι ο κύριος με μέγεθος 48MP και ο ultrawide των 16MP. Οι κάμερες βρίσκονται μέσα σε ένα υπερυψωμένο πλαίσιο και συνοδεύονται από ένα led flash. Τέλος, το “περίεργο logo δεν θα πρέπει να σας τρομάξει, αφού αυτό συνηθίζει να εμφανίζεται σε πρωτότυπες συσκευές.

Αν τελικά καταλήξει να είναι έτσι το OnePlus 9, νομίζω πως τα πρώτα σημάδια της απουσίας του Carl Pei άρχισαν να φαίνονται. Υποκειμενικά η πλάτη του είναι ίσως η πιο άσχημη που έχω δει σε κινητή την εταιρίας και μπορώ να πω πως με τρομάζει λίγο, αφού οι επιλογές για αξιόλογες techvalue συσκευές δεν είναι πολλές.

Asus ZenFone 8 Android