Δεν θα κυκλοφορήσει φέτος OnePlus 8T Pro

Φρένο στην κυκλοφορία ολοένα και περισσότερων συσκευών βάζει η OnePlus, αφού όλα δείχνουν πως η ανανέωση των φετινών ναυαρχίδων της θα είναι λειψή. Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός insider της κινεζικής εταιρίας Max J αποκάλυψε πως δεν θα πρέπει να περιμένουμε ένα OnePlus 8T Pro, δημοσιοποιώντας μία εικόνα με σβησμένη την λέξη “Kebab2”.

OnePlus 8 Pro

Τι γίνεται με το OnePlus 8T;
“Kebab” είναι η κωδική ονομασία του OnePlus 8T, η κυκλοφορία του οποίου θεωρείται σίγουρη. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η συσκευή θα διαθέτει αναβαθμισμένη οθόνη, με τον ρυθμό ανανέωσης να ανεβαίνει από τα 90Hz στα 120Hz. Παράλληλα, όπως είδαμε και πριν λίγες ημέρες, η συσκευή θα είναι πανομοιότυπη οπτικά με το OnePlus 8, αλλά θα έχει flat οθόνη. Ταυτόχρονα, θα έχει τον νέο Snapdragon 865+ στο εσωτερικό της, ενώ κάποιες διαρροές κάνουν λόγο για αναβαθμισμένο αισθητήρα κάμερας.

Από ότι φαίνεται η εταιρία δεν έχει κάτι ουσιαστικό να προσφέρει σε μία αναβάθμιση του OnePlus 8 Pro και έτσι επέλεξε να εστιάσει στις υπόλοιπες συσκευές της. Θυμίζουμε πως η εταιρία πρόσφατα κυκλοφόρησε το mid-range Nord, ενώ έχει στα σκαριά μία entry level συσκευή με 5G, η οποία θα έρθει με 4GB μνήμης RAM και Snapdragon 460.

OnePlus Nord Android