Νέα διαρροή για τις φωτογραφικές δυνατότητες του OnePlus 8 Pro

Όσο πλησιάζουμε στην επίσημη αποκάλυψη των OnePlus 8 και 8 Pro είναι λογικό να κάνουν την εμφάνισή τους ολοένα και περισσότερες διαρροές.

διαρροή oneplus 8 pro

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές οι συσκευές που αναμένεται να ανακοινωθεί στις 14 Απριλίου, θα φέρουν τον Snapdragon 865. Θα τρέχουν Android 10 και θα κυκλοφορήσουν σε δύο εκδόσεις, μία με 8GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου και μία 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Μάλιστα σύμφωνα με αυτή την διαρροή το 8 Pro θα έχει LPDDR5 μνήμη RAM, ενώ το OnePlus 8 θα έχει LPDDR4X. Μία ακόμη διαφορά των συσκευών βρίσκεται στην οθόνη, εκεί που το Pro μοντέλο θα έχει μία Super AMOLED 6.78″ ανάλυσης QHD με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Το απλό OnePlus 8 είναι εξοπλισμένο με μία Super AMOLED 6.55″ οθόνη, με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και ανάλυση FHD+.

Σύμφωνα με μία άλλη διαρροή, το 8 Pro της OnePlus θα έχει μία διάταξη καμερών με 4 αισθητήρες. Ο κύριος θα έχει μέγεθος 48MP και πρόκειται για τον Sony IMX689, ένας αισθητήρας που είδαμε και στο Oppo Find X2. Ο δεύτερος αισθητήρας θα είναι και αυτός 48MP, όμως θα είναι υπεύθυνος για τις ultrawide λήψεις με f/2.2, έναντι f/1.78 του πρώτου. Πρόκειται για τον Sony IMX586, ο οποίος μάλιστα ήτανε η κύρια κάμερα του OnePlus 7T Pro.

OnePlus 8 διαρροή

Εκτός από αυτούς, έχουμε έναν αισθητήρα 8MP telephoto, που προσφέρει 3x οπτικό zoom, ενώ η τέταρτη κάμερα έχει μέγεθος 5MP και η διαρροή την ονομάζει “color filter”, με σκοπό να βοηθάει σε συγκεκριμένες λήψεις. Τέλος, έγινε γνωστό πως η συσκευή θα υποστηρίζει ένα νέο τύπο 3-HDR βίντεο, περισσότερα κινηματογραφικά εφέ, ενώ θα έχει βελτιωμένο OIS και EIS.

Περισσότερες πληροφορίες ή διαρροές θα έχουμε σύντομα, αφού η επίσημη αποκάλυψη της συσκευής στις 14 Απριλίου πλησιάζει.