Τα OnePlus 8 και 8 Pro έχουν άριστες οθόνες σύμφωνα με το DisplayMate

Μπορεί ακόμη να μην έχουν ανακοινωθεί αλλά οι επερχόμενες συσκευές της OnePlus φαίνονται έτοιμες για μεγάλα πράγματα. Αυτή την φορά το DisplayMate, έπιασε τις δύο συσκευές στα χέρια του για δοκιμές και τα αποτελέσματα φαίνεται να είναι εξαιρετικά. Η γνωστή ιστοσελίδα δεν αποκάλυψε πλήρως τα αποτελέσματα των τεστ της, αφού οι συσκευές δεν αποκαλύφθηκαν ακόμη, αλλά μας έδωσε μία γεύση από αυτές.

OnePlus 8 οθόνη displaymate

Οι νέες ναυαρχίδες της OnePlus σπάσανε περισσότερα από 10 ρεκόρ απόδοσης (που αφορούν στην οθόνη) σύμφωνα με την ιστοσελίδα. Πιο συγκεκριμένα, αυτή αναφέρει πως η πιστότητα του χρώματος σε αυτές αγγίζει εξωφρενικά επίπεδα τελειότητας. Αυτό, τα έκανε άξια να λάβουν την υψηλότερη βαθμολογία που δίνει ιστοσελίδα, δηλαδή Α+, αλλά και το βραβείο για την καλύτερη οθόνη σε smartphone!

Ο CEO της OnePlus ανέφερε πως οι συσκευές του έσπασαν περισσότερα από 10 ρεκόρ, ωστόσο δεν αναφέρθηκε ξεχωριστά στις επιδόσεις του OnePlus 8 Pro που έσπασε 13 ρεκόρ. Αυτό μάλλον οφείλεται στο γεγονός πως το OnePlus 8 είχε λιγότερα ρεκόρ. Πράγμα λογικό αφού ήδη ξέρουμε πως η Pro έκδοση έχει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, με την απλή μάλλον να περιορίζεται στα 90Hz και να χρησιμοποιεί διαφορετικό πάνελ.

Περισσότερες πληροφορίες για τις συσκευές θα έχουμε στις 14 Απριλίου όταν και θα αποκαλυφθούν επίσημα στο σχετικό event της εταιρίας. Όπως γίνεται κάθε χρόνο τα OnePlus είναι πιο οικονομικά έως και 300€. Διαβάστε τον οδηγό για δέματα από Κίνα χωρίς τελωνείο.

I can only show you the door...