Διαθέσιμα στην Ευρώπη τα OnePlus 8 και 8 Pro, αλλά πιο ακριβά

Μετά την Ινδία, η Ευρώπη είναι η επόμενη αγορά που υποδέχεται τη νέα γενιά smartphones της OnePlus. Τα OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro είναι πλέον διαθέσιμα σε αρκετά ευρωπαϊκά καταστήματα, αλλά και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας.

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της εταιρίας βλέπουμε πως η τιμή του OnePlus 8 Pro ξεκινά από τα €899 για την έκδοση με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, σε μαύρο χρώμα. Ανεβαίνοντας στα €999, βρίσκουμε την συσκευή με 12GB μνήμης RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο, σε πράσινο και μπλε χρώμα.

Φυσικά το κόστος είναι χαμηλώτερο για το απλό OnePlus 8. Η τιμή της συσκευής με την μικρότερη και 90Hz οθόνη, μαζί με την “φτωχώτερη” κάμερα, ξεκινά από τα €699 για την έκδοση με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου σε μαύρο ή πράσινο χρώμα. Στα €799 βρίσκουμε την ακριβή έκδοση της συσκευής, στο εντυπωσιακό Interstellar Glow χρώμα, με αναβαθμισμένη στα 12GB μνήμη RAM και χωρητικότητα 256GB.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επίσημη ιστοσελίδα της OnePlus στέλνει κανονικά στην χώρα μας και μάλιστα χωρίς κόστος μεταφορικών. Ωστόσο και τα 2 νέα κινητά της OnePlus είναι διαθέσιμα από την μηχανή σύγκρισης τιμών του TechValue σε πιο χαμηλές τιμές για αγορά από Κίνα. Τα link για τις συσκευές βρίσκονται στη πρώτη παράγραφο.

OnePlus Nord Android