Διαθέσιμα στην Ευρώπη τα OnePlus 8 και 8 Pro, αλλά πιο ακριβά

Μετά την Ινδία, η Ευρώπη είναι η επόμενη αγορά που υποδέχεται τη νέα γενιά smartphones της OnePlus. Τα OnePlus 8 και 8 Pro είναι πλέον διαθέσιμα σε αρκετά ευρωπαϊκά καταστήματα, αλλά και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας.

oneplus 8, 8 pro ευρώπη

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της εταιρίας βλέπουμε πως η τιμή του OnePlus 8 Pro ξεκινά από τα €899 για την έκδοση με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, σε μαύρο χρώμα. Ανεβαίνοντας στα €999, βρίσκουμε την συσκευή με 12GB μνήμης RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο, σε πράσινο και μπλε χρώμα.

Φυσικά το κόστος είναι χαμηλότερο για το απλό OnePlus 8. Η τιμή της συσκευής με την μικρότερη και 90Hz οθόνη, μαζί με την “φτωχότερη” κάμερα, ξεκινά από τα €699 για την έκδοση με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου σε μαύρο ή πράσινο χρώμα. Στα €799 βρίσκουμε την ακριβή έκδοση της συσκευής, στο εντυπωσιακό Interstellar Glow χρώμα, με αναβαθμισμένη στα 12GB μνήμη RAM και χωρητικότητα 256GB.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επίσημη ιστοσελίδα της OnePlus στέλνει κανονικά στην χώρα μας και μάλιστα χωρίς κόστος μεταφορικών. Ωστόσο και τα 2 νέα κινητά της OnePlus είναι διαθέσιμα από την μηχανή σύγκρισης τιμών του TechValue σε πιο χαμηλές τιμές για αγορά από Κίνα. Τα link για τις συσκευές βρίσκονται στη πρώτη παράγραφο.

I can only show you the door...