Νέο κουπόνι για το OnePlus 8 με 8GB RAM και 128GB RAM!

Το OnePlus 8 παραμένει η τέλεια ισορροπημένη Flaship killer λύση που στη κατηγορία του ξεπερνάει ακόμα και αντίστοιχα Xiaomi με μόλις 2 τεχνικά χαρακτηριστικά. Το πρώτο είναι η Οπτική Σταθεροποίηση Εικόνας (OIS) που έχει η βασική κάμερα στην πλάτη και το δεύτερο ότι είναι αδιάβροχο με προστασία IP68.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υπονομεύσω το Poco F2 Pro αφού κοστίζει σχεδόν 100€ πιο κάτω και αποτελεί μία άψογη Flagship Killer επιλογή ανάλογα με το τι χρειάζεται ο καθένας. Τέλος, ακόμα ένα πλεονέκτημα της OnePlus είναι η γρήγορη ενημέρωση των συσκευών, αφού δεν έχει στο “κεφάλι” της “200” μοντέλα να φροντίσει όπως η Xiaomi ή άλλες εταιρίες.

OnePlus 8 κουπόνι

Το OnePlus 8 αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο του 2020, με ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά που στρίμωξαν την Xiaomi. Έχει οθόνη με διαγώνιο 6.55″, τύπου Fluid AMOLED, ανάλυσης 1080 x 2400 και προστατεύεται από γυαλί Gorilla Glass 5. Εξοπλίστηκε με chipset Qualcomm Snapdragon 865 και την GPU Adreno 650 σε συνδυασμό με 8GB RAM ( τι είναι; ) για την βασική και πιο οικονομική έκδοση.

OnePlus 8 κουπόνι