Νέο κουπόνι για το OnePlus 8 με 8GB RAM και 128GB RAM!

Το OnePlus 8 παραμένει η τέλεια ισορροπημένη Flaship killer λύση που στη κατηγορία του ξεπερνάει ακόμα και αντίστοιχα Xiaomi με μόλις 2 τεχνικά χαρακτηριστικά. Το πρώτο είναι η Οπτική Σταθεροποίηση Εικόνας (OIS) που έχει η βασική κάμερα στην πλάτη και το δεύτερο ότι είναι αδιάβροχο με προστασία IP68.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υπονομεύσω το Poco F2 Pro αφού κοστίζει σχεδόν 100€ πιο κάτω και αποτελεί μία άψογη Flagship Killer επιλογή ανάλογα με το τι χρειάζεται ο καθένας. Τέλος, ακόμα ένα πλεονέκτημα της OnePlus είναι η γρήγορη ενημέρωση των συσκευών, αφού δεν έχει στο “κεφάλι” της “200” μοντέλα να φροντίσει όπως η Xiaomi ή άλλες εταιρίες.

OnePlus 8

Το OnePlus 8 αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο του 2020, με ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά που στρίμωξαν την Xiaomi. Έχει οθόνη με διαγώνιο 6.55″, τύπου Fluid AMOLED, ανάλυσης 1080 x 2400 και προστατεύεται από γυαλί Gorilla Glass 5. Εξοπλίστηκε με chipset Qualcomm Snapdragon 865 και την GPU Adreno 650 σε συνδυασμό με 8GB RAM για την βασική και πιο οικονομική έκδοση.

OnePlus 8 κουπόνι
Asus ZenFone 8 Android

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.