Θήκες για τα OnePlus 8 και 8 Pro μαρτυράν νέα χρώματα sandstone

Η υφή sandstone είναι μία παράδοση που κουβαλά η σειρά OnePlus εδώ και αρκετά χρόνια. Αν και η υφή είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, το χρώμα είναι κάτι που την συνοδεύει και αλλάζει σπάνια. Το παραπάνω από ότι φαίνεται όμως θα αλλάξει με την κυκλοφορία των OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro, όπως μαρτυρά μία εικόνα με τις θήκες των συσκευών.

OnePlus 8 χρώματα θήκες

Όπως βλέπουμε και στην εικόνα οι δύο συσκευές θα έχουν μία cyan sandstone θήκη. Ταυτόχρονα το “απλό” μοντέλο θα λάβει μία μοβ sandstone θήκη, μία διάφανη για να φαίνεται το χρώμα της συσκευής αλλά και μία μαύρη με όνομα Nylon.

Αντίστοιχα το 8 Pro έχει την αποκλειστικότητα της μαύρης θήκης sandstone, όμως και οι δύο συσκευές θα έχουν διαθέσιμη την αντίστοιχη μαύρη carbon θήκη. Το αγαπημένο μας κόκκινο χρώμα δυστυχώς λάμπει δια της απουσίας του, όμως δεν αποκλείεται να το δούμε σε κάποια ειδική έκδοση.

Θυμίζουμε πως οι δύο συσκευές αναμένεται να αποκαλυφθούν επίσημα στις 14 Απριλίου. Για την ώρα δεν έχουμε κάποια επίσημη πληροφορία για αυτές παρά μόνο την υπόσχεση της εταιρίας πως τα smartphone της θα συνεχίσουν να κοστίζουν λιγότερο από $1000.

OnePlus Nord Android