Το OnePlus 8 άρχισε ήδη να διαρρέει και θα έχει hole-punch οθόνη

Μπορεί το OnePlus 7T να έχει ανακοινωθεί μόλις πριν λίγες μέρες, αλλά η OnePlus εργάζεται ήδη επάνω στο επόμενο smartphone. Αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο, το περίεργο είναι πως άρχισαν ήδη οι διαρροές για αυτό.

Οι εικόνες που θα δείτε σε αυτό το άρθρο έρχονται από τον διαβόητο leaker @OnLeaks. Οι πληροφορίες προέρχονται από σχέδια που έφτασαν σε αυτόν μέσα από κάποιον από το εσωτερικό της εταιρίας αλλά δεν είναι από CAD αρχείο, το οποίο συνήθως διαθέτει εξαιρετική λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει πως ο σχεδιασμός που βλέπουμε ίσως να μην αντιστοιχεί 100% με την πραγματικότητα και μπορεί επίσης να αλλάξει μέχρι την τελική κυκλοφορία της συσκευής. Παρόλα αυτά τα βασικά σχεδιαστικά γνωρίσματα του OnePlus 8 πιθανότατα δεν θα διαφοροποιηθούν μέχρι τότε.

OnePlus 8 Leak - 01

Οπότε μπορούμε να είμαστε σχεδόν σίγουροι πως το OnePlus 8 θα έχει νέο σχέδιο στην μπροστινή του κάμερα. Μετά από το “teardrop” notch, και την pop-up selfie κάμερα, τώρα περνάμε στην punch-hole selfie κάμερα από την OnePlus. Οι πληροφορίες θέλουν την κάμερα να είναι τοποθετημένη στην επάνω αριστερά πλευρά, όπως έχουμε δει σε κάποια Huawei, Motorola και Nokia smartphone στο παρελθόν.

Κάτι ακόμα που θα αλλάξει σημαντικά σε σχέση με το OnePlus 7T είναι και η διαρρύθμιση των καμερών στην πίσω πλευρά. Εκεί που το 7T είχε τις κάμερες τοποθετημένες μέσα σε ένα κυκλικό εξόγκωμα, το OnePlus 8 επιστρέφει στο γνώριμο σχεδιασμό των προηγούμενων μοντέλων. Η συσκευή θα έχει τρεις κάμερες στην πλάτη της. Αυτές θα είναι τοποθετημένες κάθετα σε έλα λεπτό εξόγκωμα. Το ίδιο ακριβώς design είχαν και τα 4 προηγούμενα μοντέλα πριν το 7T.

OnePlus 8 Leak - 02

Τέλος, φαίνεται πως το OnePlus 8 θα είναι το πρώτο μοντέλο μετά το “Pro” που θα έχει curved οθόνη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η οθόνη αυτή θα έχει διαγώνιο 6,5”.

Αυτές είναι όλες οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε για το επόμενο smartphone της OnePlus. Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει αλλά σίγουρα η ημερομηνία αυτή δεν μπορεί να είναι κοντά. Το OnePlus 7T μόλις κυκλοφόρησε οπότε έχουμε τουλάχιστον 4 μήνες (τόσο απείχε η ανακοίνωση των 7/7Pro από το 7T) μέχρι την επόμενη παρουσίαση της OnePlus – πιθανότατα και περισσότερο.

Sony