Η OnePlus αποκάλυψε το σχεδιασμό του 7T

Σε μια παράξενη κίνηση, που σπάνια βλέπουμε στην βιομηχανία των smartphone, προχώρησε η OnePlus. Αρκετές μέρες πριν την ανακοίνωση του 7T, η κινέζικη εταιρία μας έδειξε επίσημα το σχεδιασμό του.

Μέσα από εικόνες που μοιράστηκε στο forum της, η εταιρία μας δείχνει πως θα μοιάζει το επόμενο flagship της. Το βασικό γνώρισμα της συσκευής που βλέπουμε είναι το κυκλικό module της κάμερας. Το OnePlus 7T, όπως θα ονομάζεται η επερχόμενη συσκευή, θα έχει τρεις κάμερες στην πίσω πλευρά. Αυτό δεν είναι κάτι παράδοξο για συσκευή του 2019, καθώς πολλά smartphone έχουν τρεις αισθητήρες. Αυτό που σπάνια βλέπουμε είναι το κυκλικό εξόγκωμα κάμερας.

OnePlus 7T σχεδίαση

Αν και η Nokia, με το 7.2, πρόλαβε την OnePlus, το σχέδιο αυτό δεν είναι καθόλου συνηθισμένο. Εντός του εξογκώματος, οι κάμερες έχουν τοποθετηθεί οριζόντια σε ευθεία γραμμή. Κάτω από την μεσαία κάμερα υπάρχει και το φλας. Για να διατηρήσει μια κάποια συμμετρία, η OnePlus αποφάσισε να “γεμίσει” το κομμάτι πάνω από τις κάμερες με ένα κείμενο που περιλαμβάνει κάποιες πληροφορίες για αυτή.

Εκτός από την κάμερα, που κυριαρχεί στις εικόνες που είδαμε, παίρνουμε και κάποιες ακόμα πληροφορίες για το OnePlus 7T. Η νέα συσκευή της εταιρίας θα διαθέτει κυρτή οθόνη, όπως και προηγούμενα μοντέλα. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό το σχέδιο θα αφορά το 7T ή αν θα υπάρχει μόνο στο OnePlus 7T Pro (αν τελικά υπάρξουν δύο νέα μοντέλα).

OnePlus 7T σχεδίαση

Για πρώτη φορά στην έβδομη γενιά, είδαμε την OnePlus να κυκλοφορεί 2 μοντέλα μαζί. Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει την ανανέωση κάθε γενιάς με ένα “T” μοντέλο. Με την κυκλοφορία του OnePlus 7 και του OnePlus 7 Pro όμως, η ανάγκη για T έκδοση φέτος, έμοιαζε να μην υπάρχει. Κι όμως, 4 περίπου μήνες μετά την παρουσίασή τους, η OnePlus θα ανανεώσει τα μοντέλα της.

Το πόσα θα είναι τελικά και τι χαρακτηριστικά θα έχουν μένει να φανεί. Η επόμενη ανακοίνωση συσκευών από την OnePlus θα γίνει στις 26 Σεπτεμβρίου και τότε θα μάθουμε επίσημα όλες τις πληροφορίες για το OnePlus 7T και τις εκδόσεις του.

Sony