Το OnePlus 7T ήρθε και έγινε το πιο οικονομικό κινητό με οθόνη 90Hz!

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως το επόμενο βήμα στα smartphones θα είναι ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης και αν όχι από φέτος, το 2020 θα περιμένουμε κάθε δυνατό flagship killer και τα πιο ακριβά flagship να έχουν τουλάχιστον ρυθμό ανανέωσης 90Hz!

Το OnePlus 7T έχει όλα τα καλούδια που περιμέναμε, αλλά δυστυχώς δεν είναι αυτό ακριβώς που θα θέλαμε. Δεν πρόκειται να είναι ανταγωνιστικό όσο το OnePlus 7 και η αρχική του τιμή διαμορφώθηκε στα 600€, δηλαδή 50€ πιο ακριβό από το OnePlus 7.

OnePlus 7T ανακοίνωση

[alert-warning]

Προφανώς και η OnePlus δικαιολογεί την υψηλότερη τιμή με καλύτερη οθόνη, τα ίδια οπτικά μέρη με το 7 Pro, αλλά και τον ίδιο γρήγορο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη. Παρόλα αυτά, δεν μας αρέσει καθόλου που η OnePlus συνεχίζει την ανοδική πορεία στις τιμές και ελπίζω οι καταναλωτές να της δώσουν την απάντηση που πρέπει με μειωμένες πωλήσεις.

[/alert-warning]

Βρες εδώ τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus 7T.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εννοείται πως δεν απογοητεύουν αφού έχει πραγματικά ότι καλύτερο υπάρχει. Φοράει τον SnapDragon 855+ και η βασική έκδοση βγαίνει με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρο τεχνολογίας UFS 3.0. Όπως είπαμε τα οπτικά μέρη είναι ίδια με του OnePlus 7 Pro που είναι καλό, αλλά δείχνει μία στασιμότητα στον τομέα αυτό χωρίς να ενθουσιάζει και να μπορεί να συγκριθεί ακόμα και με πιο οικονομικά κινητά της Xiaomi.

Asus ZenFone 8 Android