Γιατί το OnePlus 7 Pro με UFS 3.0 θα απαθανατίζει το καλύτερο βίντεο;

Το OnePlus 7 Pro έχει σχεδόν διαρρεύσει πλήρως και δεν αφήνει άλλη επιλογή στην OnePlus από το να αρχίσει σιγά σιγά να επιβεβαιώνει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα λοιπόν με τον CEO της OnePlus το 7 Pro θα έχει οθόνη QHD+ με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και υποστήριξη HDR10+. Φυσικά είναι άκρως θετικό κάτι τέτοιο, αλλά τίποτα που δεν έχουμε συναντήσει ξανά που σε συνδυασμό με το OxygenOS θα προσφέρουν μπορεί και την καλύτερη εμπειρία Android.

OnePlus 7 Pro βίντεο

OnePlus 7 Pro + UFS 3.0 + Βίντεο;

Αυτό όμως που δεν έχουμε δει ξανά είναι την νέα μνήμη UFS 3.0 που θα φοράει το OnePlus 7 Pro. Εκτός φυσικά από το Galaxy Fold που είναι άλλη ιστορία. Η μνήμη UFS 3.0 εκτός του ότι θα αυξήσει ακόμα πιο πολύ τις ήδη γρήγορες επιδόσεις της OnePlus, μάλλον θα ανοίξει τον δρόμο για ακόμα πιο ποιοτική καταγραφή βίντεο σε συνδυασμό με τον SnapDragon 855.

Ως γνωστόν το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ακόμα και ακριβές DSLR κάμερες είναι η επεξεργαστική ισχύ δεδομένων. Για παράδειγμα ένα κινητό που τραβάει φωτογραφίες σε μορφή RAW μπορεί να τραβήξει και βίντεο σε μορφή RAW, αλλά αυτό που το περιορίζει και πρακτικά δεν μπορεί είναι η επεξεργαστική ισχύ της μνήμης και του επεξεργαστή καθώς μιλάμε για πολλά MB που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα είναι GB.

Οπότε για να καταφέρει να καταγράψει βίντεο συμπιέζει τις εικόνες. Οπότε, θεωρητικά τουλάχιστον, με την νέα και πιο γρήγορη μνήμη UFS 3.0 και τον SnapDragon 855 η OnePlus θα έχει την ευκαιρία να κάνει τη διαφορά στην καταγραφή βίντεο και να ξεχωρίσει αν καταφέρει να τα εκμεταλλευτεί με τον σωστό κώδικα.

OnePlus 7 Pro με τιμή ναυαρχίδας;

Οπότε συνδυάζοντας όλα τα δεδομένα που έχουμε, οι φήμες που θέλουν το OnePlus 7 Pro να έχει την πιο υψηλή τιμή που έχουμε δει ποτέ σε ναυαρχίδα OnePlus έχουν μια βάσιμη λογική! Το OnePlus 7 Pro μάλλον θα κάνει τη μεγάλη διαφορά και θα χτυπήσει στα ίσια Samsung, Huawei και Apple.

Asus ZenFone 8 Android