Το OnePlus 7 Pro 5G έλαβε επιτέλους το Android 10 update

Μπορεί τα OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro να έχουν ήδη λάβει το update που φέρνει το Android 10 από τον προηγούμενο Οκτώβριο, ωστόσο μέχρι στιγμής οι κάτοχοι της 5G έκδοσης του OnePlus 7 Pro έπρεπε να περιμένουν. Η ίδια η OnePlus είχε υποσχεθεί πως η συσκευή θα λάμβανε την πολυπόθητη αναβάθμιση το πρώτο τρίμηνο του 2020.

OnePlus 7 Pro Android 10

Πιστή στην υπόσχεσή της, πριν λίγες ώρες το update που φέρνει στην συσκευή το OxygenOS 10.0.4 και μαζί και το Android 10 άρχισε να κάνει την εμφάνισή του στις συσκευές. Το update για την ώρα διατίθεται σταδιακά, σε περιορισμένο αριθμό συσκευών, και μόνο εάν δεν εμφανιστούν σημαντικά bugs θα συνεχίσει η ευρύτερη κυκλοφορία στις υπόλοιπες συσκευές. Για την ώρα δεν είναι γνωστό ποια περιοχή έχει πρόσβαση στο update, όμως από ότι μαρτυρά η αρχική υπόσχεση της εταιρίας, ίσως αυτό να διατίθεται σε συσκευές που βρίσκονται στην Ευρώπη.

Όπως είναι λογικό το update φέρνει όλες τις λειτουργίες του Android 10 στην συσκευή, μαζί με κάποιες αλλαγές στο UI της συσκευής. Το OxygenOS 10.0.4 υποστηρίζει full screen gestures, έχει το Game Space, έναν χώρο με συγκεντρωμένα τα παιχνίδια του χρήστη για καλύτερη εμπειρία, ενώ έχει και αυξημένο έλεγχο στα δικαιώματα πρόσβασης στην τοποθεσία του χρήστη.

Λίγη υπομονή και σύντομα όλοι οι κάτοχοι του OnePlus 7 Pro 5G θα χαρούν το Android 10 στην συσκευή τους! Παρεμπιπτόντως το OnePlus 7T και το OnePlus 7T Pro κυκλοφορήσαν out-of-the-box με Android 10. Αν σε ενδιαφέρουν τα κινητά της OnePlus ο οδηγός για αγορές από Κίνα και Banggood χωρίς τελωνείο με Priority Direct Mail είναι must αφού οι τιμές είναι αρκετά πιο χαμηλές.

OnePlus Nord Android