OnePlus 6T Unboxing Video – Η καλύτερη premium TechValue πρόταση με καθαρό Android

Το OnePlus 6T είναι η μοναδική “TechValue” ναυαρχίδα που προσφέρει καθαρή εμπειρία Android. Για την ακρίβεια το Oxygen OS έρχεται και με μερικές όμορφες πινελιές που κάνουν το stock ακόμα πιο όμορφο και πρακτικό. Με λίγα λόγια αποτελεί την Value For Money flagship πρόταση του διαβασμένου χρήστη!

Φοράει ότι καλύτερο και πιο δυνατό υπάρχει αυτή τη στιγμή και προσφέρει απλόχερα τον καλύτερο under display fingerprint scanner που έχουμε δει μέχρι στιγμής ξεπερνώντας ακόμα και αυτόν του Huawei Mate 20 Pro. Στο κουτί εκτός από το συνηθισμένο κόκκινο καλώδιο USB και τον dash charge φορτιστή υπάρχει και μία χοντροκομμένη θήκη σιλικόνης για τη προστασία του OnePlus 6T.

OnePlus 6T Unbxing Greek

Σχεδιαστικά το OnePlus 6T πρόκειται απλά για ένα από τα πιο όμορφα κινητά με το πιο συμπαθητικό notch που έχουμε δει! Τα bezel είναι πολύ μικρά και η συνολική εμπειρία άψογη! Όσοι ενδιαφέρεστε για την αγορά του διαβάστε τον οδηγό για αγορές από Κίνα χωρίς τελωνείο στην Ελλάδα. Στον οδηγό θα βρείτε και εκπτωτικό κουπόνι του OnePlus 6T.

Asus ZenFone 8 Android