Το OnePlus 5 με Android 10 λαμβάνει νέα αναβάθμιση με EIS!

Τις τελευταίες μέρες μπορεί το ενδιαφέρον να μονοπωλούν τα εκπτωτικά κουπόνια του OnePlus 8 και OnePlus 8T για αγορά από Κίνα και banggood στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα πιο παλιά κινητά της εταιρίας δεν αξίζουν την προσοχή μας!

Τα OnePlus 5T και 5 να ανακοινώθηκαν το 2017 με Android 7, αλλά πλέον φοράνε Android 10 επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά πως η OP φροντίζει τα κινητά της και με το παραπάνω. Αν και αυτή θα έπρεπε να ήταν μία δεδομένη αντιμετώπιση από όλους τους κατασκευαστές, όμως σίγουρα μία άλλη ιστορία.

Η ενημέρωση σε Android αρχικά είχε κάποια προβλήματα, αλλά πλέον η πιο πρόσφατη έκδοση όχι μόνο είναι σταθερή, αλλά προσθέτει και μία αρκετά σημαντική δυνατότητα. Εκτός από τις διάφορες βελτιώσεις όπως ενημερωμένο GMS πακέτο, νέα gestures και όχι μόνο η OP πρόσθεσε και EIS για ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας και καλύτερη καταγραφή βίντεο!

Η ενημέρωση ακόμα δεν έχει φτάσει σε όλες τις συσκευές, αλλά όσοι επιθυμούν να την εγκαταστήσουν άμεσα μπορούν να ρίξουν μία ματιά στους XDA Developers. Το πακέτο έχει μέγεθος 235MB και μπορεί να εγκατασταθεί και χειροκίνητα, αλλά όπως πάντα θα πρότεινα να περιμένετε την OTA.