Το OnePlus Nord θα έχει ultra wide selfie κάμερα 105°

Μετά την μεγάλη καθυστέρηση του Google Pixel 4a, το OnePlus Nord έχει τραβήξει όλα τα φώτα πάνω του και έχει γίνει η πιο αναμενόμενη συσκευή στην κατηγορία. Οι πληροφορίες γι’ αυτό είναι πλέον αρκετές, ωστόσο περιμένουμε την επίσημη επιβεβαίωση των χαρακτηριστικών από την ίδια την εταιρία στις 21 Ιουλίου.

post

Η τελευταία πληροφορία που έγινε γνωστή για την συσκευή αφορά τις κάμερες της, και συγκεκριμένα τις selfie cam. Σύμφωνα με αυτές, το Nord θα είναι η πρώτη συσκευή της OnePlus που θα φέρει διπλή selfie κάμερα. Φυσικά, όπως έχουμε δει και σε άλλες συσκευές με δύο αισθητήρες, ο δεύτερος θα αφορά τις ultra wide λήψεις και έρχεται να μας σώσει από την “ανάγκη” για selfie stick. Η μπροστινή ultra wide κάμερα της συσκευής θα έχει μέγεθος 8MP και θα καλύπτει ένα εύρος 105 μοιρών. Δίπλα της θα βρίσκεται η “απλή” 32MP selfie cam.

Εντυπωσιακές φωτογραφικές ικανότητες αλλά με κόστος;
Από ότι φαίνεται η OnePlus δεν φέρεται να έχει κάνει εκπτώσεις στις φωτογραφικές ικανότητες της συσκευής, αφού εντυπωσιακή είναι και η διάταξη των τεσσάρων αισθητήρων. Εκεί υπάρχει η κύρια κάμερα των 48MP, μία ultra wide 8MP και δύο αισθητήρες 5MP και 2MP, για βάθος και macro αντίστοιχα.

Φυσικά, τα παραπάνω αν και εντυπωσιάζουν, δημιουργούν μία έντονη ανησυχία για την τιμή του Nord της OnePlus, η οποία όλοι περιμένουν να κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Ωστόσο, οι ακριβές κάμερες, ο Snapdragon 765G, τα 8GB μνήμης RAM και η AMOLED οθόνη των 90Hz, πιστεύουμε πως θα έρθει με το ανάλογο τίμημα.

OnePlus Nord Android