Το OnePlus 12 θα διαθέτει μπαταρία 5.400 mAh και ασύρματη φόρτιση

Το επερχόμενο OnePlus 12 πρόκειται να είναι η πιο ισχυρή συσκευή της εταιρείας. Θα διαθέτει μπαταρία 5.400 mAh, τη μεγαλύτερη που έχει δει ποτέ smartphone της OnePlus. Μάλιστα θα έρχεται με υποστήριξη τόσο για ενσύρματη φόρτιση 100W όσο και για ασύρματη φόρτιση 50W. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να φορτίσουν πλήρως τη συσκευή τους σε μόλις 26 λεπτά ενσύρματα ή 55 λεπτά ασύρματα.

oneplus 12 μπαταρια

Όσον αφορά τη ρύθμιση της κάμερας, το OnePlus 12 θα διαθέτει τριπλή συστοιχία οπίσθιας κάμερας 50 MP + 50 MP + 8 MP, καθώς και selfie 16 MP. Ο σχεδιασμός αυτός είναι παρόμοιος με τον προκάτοχό του, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν αναβάθμιση.

Η παγκόσμια παρουσίαση του OnePlus 12 θα πραγματοποιηθεί στην Ινδία στις 23 Ιανουαρίου. Με τις εντυπωσιακές προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά της, αυτή η συσκευή είναι βέβαιο ότι θα γίνει ανάρπαστη από τους καταναλωτές. Μέχρι τότε μην ξεχνάς πως μπορείς να δεις όλα τα δωρεάν κανάλια από κινητό και υπολογιστή και πως μπορείς δηλώσεις βλάβη στον ότε χωρίς να χρεωθείς!

Huawei Mate 40