Γιατί δεν περιμένουμε το OnePlus 10T…

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την αποκάλυψη του OnePlus 10T. Αυτή έχει προγραμματιστεί για τις 3 Αυγούστου, με την κινεζική εταιρία να ακολουθεί πιστά τη συνήθειά της για την ανανέωση του lineup της στα μέσα κάθε έτους.

post

Ωστόσο, τα πράγματα για το OnePlus 10T δεν είναι τόσο απλά. Ας αρχίσουμε με το πρώτο πρόβλημα το οποίο θα ξενίσει τους παραδοσιακούς φίλους της σειράς. Το OnePlus 10T δεν θα έχει το πολυαγαπημένο slider στο πλάι του. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό των συσκευών της που πολύ αγάπησαν, καθώς έδινε τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ αθόρυβου, δόνησης και κανονικού προφίλ. Η ίδια η OnePlus δήλωσε πως προέβη σε αυτήν την αλλαγή για λόγους εξοικονόμησης χώρου στην πλακέτα της συσκευής.

Όσον αφορά το δεύτερο δυσάρεστο νέο, αυτό έρχεται από τον τομέα της κάμερας. Οι τσιγκουνιές φαίνεται πως έπιασαν την OnePlus, έτσι το 10T δεν θα έχει κάμερα στην οποία θα έχει βάλει χέρι και η Hasselblad. Η εταιρία με τεράστια εμπειρία στο χώρο της φωτογραφίας αποτελούσε σύμμαχο της OnePlus, όμως φαίνεται πως το 10T δεν έχει στόχο τις κορυφαίες φωτογραφικές επιδόσεις. Ο κύριος αισθητήρας του θα είναι ένας IMX766 της Sony, ενώ θα υπάρχει και ένας ultrawide, λογικά στα 8MP, μαζί με τον κλασικό 2MP macro αισθητήρα.

Η τελική μας άποψη βέβαια για το OnePlus 10T θα σχηματιστεί μετά και την ανακοίνωση της τιμής του.