Το OnePlus 10T θα είναι το ταχύτερο OnePlus για το 2022

Συνήθως, η ναυαρχίδα της OnePlus είναι η κορυφαία συσκευή της σε όλους τους τομείς, όμως όλα φαίνεται πως θα αλλάξουν φέτος. Το επερχόμενο OnePlus 10T 5G θα έρθει μάλλον με το Snapdragon 8+ Gen 1 chipset, το οποίο είναι φυσικά βελτιωμένο σε σχέση με το απλό 8 Gen 1 που φέρει το 10 Pro.

post

Ταυτόχρονα, όλα δείχνουν πως η φημολογούμενη Ultra συσκευή δεν θα κυκλοφορήσει τελικώς. Έτσι το 10T θα γίνει η δεύτερη και τελευταία συσκευή της σειράς OnePlus 10, αφού είχε προηγηθεί μόνο το 10 Pro, χωρίς να υπάρχει το αντίστοιχο απλό μοντέλο.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά το OnePlus 10T, αυτό μάλλον θα έχει οθόνη 6.7″, μεγαλύτερη από όλα τα παλαιότερα Τ μοντέλα και αντίστοιχη του 10 Pro. Βέβαια, εδώ η ανάλυση θα είναι FHD+ και όχι QHD+. Το OnePlus 10T θα έχει επίσης ταχύτερη φόρτιση στα 150W, με μικρότερη όμως μπαταρία χωρητικότητας 4,800mAh.

Όσον αφορά τη φωτογραφία, εδώ το OnePlus 10 Pro θα παραμείνει στην κορυφή, αφού το 10T αναμένεται να έχει ένα πιο «χαλαρό» setup, με 16MP ultra wide κάμερα και χωρίς τηλεφακό.

Η επίσημη αποκάλυψή του αναμένεται τον Ιούλιο, με την τιμή του λογικά να τοποθετείται ανάμεσα σε αυτές των 10 Pro και 10R.

I can only show you the door...