Διαρροή όλων των χαρακτηριστικών του OnePlus 10 Pro!

Λίγες μέρες μετά την διαρροή των πρώτων render για το OnePlus 10 Pro, ήρθε η ώρα να μάθουμε τα χαρακτηριστικά του. Αυτά προέκυψαν μέσω μίας μεγάλης διαρροής, η οποία μας αποκάλυψε τα πάντα για την επόμενη ναυαρχίδα της OnePlus.

OnePlus 10 Pro Telephoto Lens

Αρχικά η AMOLED οθόνη του OnePlus 10 Pro θα έχει μέγεθος 6.7 ίντσες, ανάλυση QHD+ ενώ φυσικά θα έχει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Όπως είναι λογικό στο εσωτερικό του θα βρίσκεται το νέο κορυφαίο SoC της Qualcomm, το οποίο θα κυκλοφορήσει με το όνομα Snapdragon 8 gen 1, έναντι του S898 που ίσως περιμέναμε. Ο 8 Gen 1, λοιπόν, θα συνοδεύεται με 8GB ή 12GB μνήμης RAM τεχνολογίας LPDDR5, αλλά και 128GB ή 256GB κύριας μνήμης UFS3.1.

Στο πίσω μέρος της συσκευής θα βρίσκεται ένας αισθητήρας 48MP, υπεύθυνος για την λήψη φωτογραφιών. Δίπλα του, έχουμε έναν ultrawide αισθητήρα 50MP, ενώ υπάρχει και ένας 8MP 3.3x ζουμ φακός. Μπορεί οι διαφορές με το OnePlus 9 Pro να μην είναι ορατές με μία πρώτη ματιά, όμως ας ελπίσουμε πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι βελτιωμένο. Τουλάχιστον, στη selfie κάμερα, έχουμε βελτίωση -στα χαρτιά- και πλέον χρησιμοποιείται αισθητήρας 32MP. Εκτός των παραπάνω η συσκευή θα έρθει με πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό, ενώ η μπαταρία της θα έχει μέγεθος 5.000mAh.

Το μόνο που μένει είναι η πλήρης αποκάλυψη από την πλευρά της OnePlus, αφού η συσκευή θα ξεκινήσει την πορεία της στην αγορά μέσα στον Φεβρουάριο, με στόχο μέχρι τον Απρίλιο να είναι διαθέσιμη σε όλες τις αγορές.