Αυτή είναι η διαφορετική σχεδιαση του OnePlus 10 Pro

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία των επόμενων ναυαρχίδων της OnePlus έχουμε τις αντίστοιχες διαρροές. Πριν λίγα εικοσιτετράωρα ήρθαν στην δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες της επόμενης μεγάλης συσκευής της OnePlus, του 10 Pro.

Ρίχνοντας μία ματιά στα πρώτα render της συσκευής που διέρρευσαν, ο σχεδιασμός της μοιάζει αρκετά πρωτότυπος, τουλάχιστον όσον αφορά το πίσω τμήμα. Μπορεί να έχουμε ήδη δει συσκευές όπου το πλαίσιο των καμερών «δένει» με το κύριο σώμα, όμως εδώ η OnePlus έκανε το επόμενο βήμα με ένα τετράγωνο πλαίσιο που καταλαμβάνει μεγάλο χώρο. Οι τρεις κάμερες της συσκευής φιλοξενούνται σε αυτό, μαζί με το φλας. Σύμφωνα με τις φήμες, η συσκευή δεν διαθέτει αισθητήρα με περισκοπικό zoom. Τα εν λόγω render βασίζονται σε πρωτότυπες εκδόσεις της συσκευής, οπότε ενδεχομένως, ίσως υπάρξουν μικρές -ή και μεγάλες- αλλαγές στο τελικό OnePlus 10 Pro.

Για την ώρα αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που έχουμε για την επόμενη ναυαρχίδα της OnePlus. Σίγουρα, όσο πλησιάζει η κυκλοφορία του στο πρώτο μισό του 2022 θα έχουμε και περισσότερες διαρροές. Η αλήθεα πάντως είναι πως το νέο design, μας τράβηξε την προσοχή!