Αποκαλύφθηκε η τιμή του OnePlus 10 Pro στην Ευρώπη

Μπορεί το OnePlus 10 Pro να έχει ανακοινωθεί από τις αρχές του 2022, όμως η διάθεσή του επίσημα είχε ξεκινήσει μόνο στην Κίνα. Χθες, 31 Μαρτίου, η OnePlus αποκάλυψε την global έκδοση της ναυαρχίδας της, η οποία πλέον διατίθεται σε όλο τον κόσμο.

OnePlus 10 Pro Telephoto Lens

Σίγουρα με τη συσκευή να έχει ήδη αποκαλυφθεί, αυτό που απασχολούσε τους περισσότερους ήταν η τιμή του OnePlus 10 Pro στην Ευρώπη. Τελικά η OnePlus δεν μας εξέπληξε στο συγκεκριμένο και το OnePlus 10 Pro θα κοστίζει €899 στην Ευρωπαϊκή αγορά για την βασική έκδοση με 8GB/128GB. Οι προπαραγγελίες αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, στις 8 Απριλίου.

Όσον αφορά τη global έκδοση της συσκευής, αυτή δεν έχει διαφοροποιήσεις από ότι ήδη γνωρίζαμε. Το OnePlus 10 Pro έχει την ίδια κύρια κάμερα με τον προκατοχό του, και το ίδιο ισχύει και για τον τηλεφακό του. Η μεγάλη αλλαγή έρχεται στον ultrawide αισθητήρα των 50MP και στη selfie κάμερα των 32MP. Ταυτόχρονα η Hasselblad είναι υπεύθυνη για το τελικό αποτέλεσμα των φωτογραφιών και βελτιώσεις σε αυτές.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ευρωπαϊκή έκδοση του OnePlus 10 Pro θα συνοδεύεται από φορτιστή 80W, ενώ στις ΗΠΑ ο παρεχόμενος φορτιστής είναι στα 65W(!). Παράλληλα, υποστηρίζεται ασύρματη φόρτιση στα 50W μέσω AirVOOC τεχνολογίας της Oppo!

I can only show you the door...