Το OnePlus 10 Pro αποκαλύπτεται με τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του

Με την κυκλοφορία του OnePlus 10 Pro να μην απέχει και πολύ, η OnePlus αποφάσισε να το κάνει επίσημο. Έτσι μοιράστηκε αρκετές εικόνες που καλύπτουν την εξωτερική σχεδίαση της συσκευής αλλά και μαρτυρούν διάφορα χαρακτηριστικά του.

oneplus 10 pro φήμες

Η συσκευή ακολουθά την φιλοσοφία της Samsung, με το camera island να έχει μαύρο χρώμα και να δένει με το υπόλοιπο πλαίσιο της συσκευής. Μάλιστα, η συσκευή παρουσιάστηκε και σε μία εντυπωσιακή πράσινη απόχρωση, η οποία ταιριάζει απόλυτα με το μαύρο χρώμα του camera island. Για ακόμη μία φορά η εταιρία συνεργάζεται με την Hasselblad, το όνομα της οποίας δεσπόζει πάνω στο camera island. Για την ώρα αυτές είναι οι επίσημες πληροφορίες που γνωρίζουμε για τη συσκευή, μαζί με το γεγονός πως αυτή θα φέρει το νέο Snapdragon 8 Gen 1 chipset της Qualcomm. Τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά του OnePlus 10 Pro είναι όμως ήδη γνωστά.

oneplus 10 pro φήμες

Η επίσημη παρουσίαση του OnePlus 10 Pro, έχει προγραμματιστεί για τις 11 Ιανουαρίου. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει αρχικά στην αγορά της Κίνας, όμως η διάθεσή της στον υπόλοιπο κόσμο δεν αναμένεται να καθυστερήσει, αφού η OnePlus θέλει να κοντραριστεί με το Galaxy S22 της Samsung.

I can only show you the door...