Απογοητεύει η κάμερα του OnePlus 10 Pro, χειρότερη από συσκευές του 2020

Καθημερινά αποδεικνύουμε πως δεν διστάζουμε να κριτικάρουμε οποιαδήποτε εταιρία, αλλά και να επιβραβεύσουμε κάθε θετική κίνηση από όπου και αν προέρχεται. Αυτήν τη φορά στο στόχαστρό μας θα μπει η OnePlus.

oneplus 10 pro

Η πιο πρόσφατη ναυαρχίδα της, το OnePlus 10 Pro, δεν έχει πολλά να προσφέρει και να δικαιολογήσει την τιμή της και αυτό το έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό. Όμως, η άλλοτε αγαπημένη OnePlus βρήκε ακόμη έναν τρόπο να μας απογοητεύσει. Η γνωστή ιστοσελίδα DxOMark δημοσίευσε το review της για την κάμερα του OnePlus 10 Pro.

Όπως αναφέρουν και τα υπόλοιπα review, η απόδοσή της είναι μέτρια και απογοητευτική για την κατηγορία θα λέγαμε εμείς. Ως αποτέλεσμα, αυτή καταλαμβάνει την 27η θέση στο σχετικό πίνακα, πίσω ακόμη και από συσκευές του 2020, όπως το Xiaomi Mi 10 Pro. Φυσικά, όλες οι νεότερες ναυαρχίδες, βρίσκονται σε υψηλότερες θέσεις. Ανάμεσα στα προβλήματα που αναφέρονται, οι φωτογραφίες του OnePlus 10 Pro έχουν ένα περίεργο ροζ χρώμα, το οποίο γίνεται ακόμη πιο έντονο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Την ίδια στιγμή, η απόδοση της Ultrawide κάμερας συνεχίζει να είναι μέτρια.

Φαίνεται λοιπόν πως αν κάποιος σκοπεύει να ξοδέψει αρκετά χρήματα τότε το OnePlus 10 Pro δεν είναι μία καλή επιλογή. Σίγουρα η απόδοση στις φωτογραφίες δεν είναι κάτι που μας ενδιαφέρει όλους το ίδιο, ωστόσο αν πάμε σε αυτή την κατηγορία τιμής δεν υπάρχει χώρος για απογοητεύσεις…

I can only show you the door...