Διέρρευσαν οι τιμές των OnePlus 8 και 8 Pro για την αγορά της Αγγλίας

Μπορεί η αποκάλυψη των OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro να είναι προγραμματισμένη για σήμερα, 14/4, ωστόσο πριν από λίγα λεπτά διέρρευσαν οι τιμές των συσκευών. Πιο συγκεκριμένα το κατάστημα John Lewis ανέβασε τις σχετικές καταχωρήσεις στην σελίδα του, έτσι μάθαμε γρήγορα τις τιμές τους.

oneplus 8

Η τιμή του OnePlus 8 ξεκινά από τις 599 λίρες για την έκδοση με 8GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Η τιμή είναι 50 λίρες υψηλότερη σε σχέση με το “απλό” OnePlus 7T, όμως τώρα υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς έκδοσης με 12GB RAM και 256GB εσωτερικής μνήμης. Αυτή ανεβάζει το κόστος στις 699 λίρες.

Η αύξηση είναι ακόμη μεγαλύτερη σε ότι αφορά την Pro έκδοση της συσκευής. Εδώ η έκδοση με τα 8GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, κόστιζει 799 λίρες. Αυτό όχι μόνο κάνει την συσκευή ακριβότερη από τον προκατοχό της, αλλά μιλάμε για αύξηση 100 λίρες στην τιμή, σε σχέση με το 7T Pro χωρητικότητας 256GB. Αν κάποιος θέλει 256GB αποθηκευτικού χώρου, θα πρέπει να ανέβει στις 899 λίρες, δηλαδή 200 περισσότερες σε σχέση με το 7T Pro, κερδίζοντας όμως και 4GB μνήμης RAM περισσότερα.

Από ότι φαίνεται η OnePlus παύει να χτυπάει δυνατά τους μεγάλους κατασκευαστές στον τομέα της τιμής, αν και οι συσκευές της παραμένουν φθηνότερες. Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε πως πάντα υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς από Κίνα. Ωστόσο οι συσκευές της πλέον έχουν περισσότερα να αποδείξουν, με βάση την αύξηση στην τιμή τους.

I can only show you the door...