[Αποκλειστικό] Τα νέα Nubia θα εξοπλίζονται με stock Android! MWC18

Στην MWC18 μιλήσαμε με πολλές εταιρείες, ανταλλάξαμε απόψεις και κυρίως μας ενημέρωσαν για τα νέα τους προϊόντα. Μία όμως από αυτές τις συζητήσεις που κατάφερε να ξεχωρίσει ήταν αυτή που είχαμε με τη Nubia. Μιλήσαμε με στέλεχος της εταιρείας και καταφέραμε να εξορύξουμε μία σημαντική πληροφορία που μόνο θετική μπορεί να είναι.

Η Nubia, όπως και μας ενημέρωσε, γνωρίζει καλά πως οι χρήστες κάνουν παράπονα για την έλλειψη ενημερώσεων σε νεότερες εκδόσεις Android για πολλές από τις συσκευές τους. Γι αυτό ακριβώς αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το Nubia UI για τα Global μοντέλα. Με αυτή τη κίνηση θα είναι πιο εύκολο για τη Nubia να συντηρεί το λογισμικό στα Global μοντέλα χωρίς να χρειάζεται να αναπτύσσει το Nubia UI, αλλά και τις νεότερες εκδόσεις Android για αυτό.

Με αυτό τον τρόπο θα κρατήσει πιο χαρούμενους τους καταναλωτές της στην Ευρώπη και όχι μόνο, που προτιμούν το stock Android. Φυσικά, στο να προβεί σε μια τέτοια κίνηση σίγουρα θα πρέπει να βοήθησε και το Project tremble. Αναμένουμε με αγωνία τα πρώτα κινητά τηλέφωνα της Nubia με Stock Android. Να σημειωθεί πως για τα μοντέλα της Κίνας το Nubia UI θα παραμείνει.

Nubia Stock Android official

Asus ZenFone 8 Android