Η Nothing θα ανακοινώσει το πρώτο της smartphone σύντομα

Η στιγμή που όλοι περίμεναν φαίνεται πως πλησιάζει, με τη Nothing να είναι έτοιμη να αποκαλύψει το πρώτο της smartphone. Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν η Nothing είναι η νέα εταιρία που ίδρυσε ο Carl Pei, ο πρώην επικεφαλής και ιδρυτής της OnePlus. Μέχρι σήμερα η εταιρία είχε αποκαλύψει τα δικά της ιδιαίτερα ασύρματα ακουστικά, όμως όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο βήμα.

Nothing Smartphone

Σύμφωνα με φήμες, ο Pei είχε συναντηθεί πρόσφατα με στελέχη της Qualcomm για να συζητήσουν τη συνεργασία τους. Παράλληλα, στα πλαίσια της MWC, ο Pei φημολογείται πως αποκάλυψε ένα πρότυπο της συσκευής του σε σημαντικά στελέχη και πρόσωπα της βιομηχανίας. Τα χαρακτηριστικά της συσκευής για την ώρα παραμένουν άγνωστα, όμως αυτό που γνωρίζουμε έχει να κάνει με τη σχεδίασή της.

Nothing ear 1 design

Πληροφορίες αναφέρουν πως το smartphone της Nothing θα έχει επιρροές από τα ακουστικά της εταιρίας, δηλαδή θα παίζει με το διάφανο στοιχείο αρκετά. Στο παρελθόν έχουμε δει αντίστοιχες επιλογές σε συγκεκριμένες εκδόσεις συσκευών, ωστόσο δεν συνηθίζεται σε βασικές εκδόσεις smartphone και αυτό δημιουργεί ενδιαφέρον και ερωτηματικά!

Σε κάθε περίπτωση αρκετοί αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την ανακοίνωση του smartphone της Nothing, αφού ο Carl Pei έχει αποδείξει τις ικανότητές του ήδη μέσω της OnePlus.

I can only show you the door...