Ο πρώην επικεφαλής της OnePlus θα κυκλοφορήσει smartphone με τη Nothing το 2022

Προς έκπληξη κανενός, ο Carl Pei ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο του smartphone μετά τη φυγή του από την OnePlus. Η Nothing, η εταιρία που δημιούργησε ο πρώην ιδρυτής της OnePlus, μέχρι στιγμής είχε ένα μόλις προϊόν, τα Nothing ear (1) ασύρματα earbuds.

Nothing Smartphone

Η Nothing πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε τη στρατηγική συνεργασία της με τη Qualcomm, ακολουθώντας όλα τα βήματα της OnePlus. Ο Carl Pei βρήκε μία τεράστια ευκαιρία μπροστά του, αφού την στιγμή που εκείνος ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το smartphone της Nothing, η OnePlus αλλάζει οριστικά. Η OnePlus είναι πλέον ένα παρακλάδι της Oppo, ενώ το κάποτε κορυφαίο OxygenOS θα γίνει και επίσημα ένα skin του ColorOS, όπως συμβαίνει και με το Realme UI. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αρχίσει να γυρίζουν την πλάτη στην OnePlus, κοιτάζοντας για εναλλακτικές, εφόσον η κατηφόρα της είναι πλέον εμφανής.

Επομένως ο Carl Pei έχει μπροστά του ένα πολύ ενδιαφέρον «κενό», αυτό των smartphone που προορίζονται για tech-enthusiasts και σίγουρα θα προσπαθήσει να το καλύψει. Περισσότερα νέα θα έχουμε στις αρχές του 2022, ενώ σύντομα θα δούμε και το πρώτο power bank της Nothing.