Επίσημο, το Nothing Phone 2 θα λάβει 3 μεγάλες αναβαθμίσεις Android

Το Nothing Phone 2 που θα κυκλοφορήσει σύντομα, μάλλον θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια φιλική προς το περιβάλλον και ισχυρή συσκευή, αφού θα πολλά από τα υλικά του προέρχονται από ανακύκλωση. Τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8+ Gen 1 και διαθέτει μπαταρία 4.700 mAh, 200 mAh μεγαλύτερη από τον προκάτοχό του, το Phone 1. Το μέγεθος της οθόνης είναι 6,7″ και είναι μεγαλύτερη κατά 0,15″ από την οθόνη του Phone 1.

nothing phone 1
nothing phone 1

Το Nothing Phone 2 έχει επίσης σημαντικά χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα, 53,45 kg, πάνω από 5 kg λιγότερο από το nothing Phone 1. Χρησιμοποιεί 3 φορές περισσότερα ανακυκλωμένα ή βιολογικά εξαρτήματα από το Phone 1 και η συσκευασία λιανικής πώλησης δεν περιέχει πλαστικό. Επιπλέον, συνοδεύεται από τριετείς ενημερώσεις Android και τετραετείς ενημερώσεις ασφαλείας.

Συνολικά, το Nothing Phone 2, ανάλογα και με την τιμή που θα δούμε, φαίνεται να είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια ισχυρή και φιλική προς το περιβάλλον συσκευή. Επιπλέον, η δέσμευσή του για βιωσιμότητα μέσω της χρήσης ανακυκλωμένων και βιολογικών εξαρτημάτων, καθώς και η συσκευασία του χωρίς πλαστικό, το καθιστούν ακόμη πιο ελκυστική επιλογή. Τέλος, η μακροχρόνια υποστήριξή του με τη μορφή τριετών ενημερώσεων Android και τετραετών ενημερώσεων ασφαλείας παρέχει “ηρεμία”.