Έρχεται φθηνότερο “lite” Nothing Phone (1);

Μπορεί να έχουν περάσει λίγες μόλις ημέρες από την αποκάλυψη του Nothing Phone 1 όμως ήδη έχουμε νέα για την επόμενη συσκευή της εταιρίας. Όχι, δεν πρόκειται για το Nothing Phone 2 καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό. Αντιθέτως έχουμε μία lite έκδοση του Nothing Phone 1 η οποία ίσως ενδιαφέρει πολλούς.

nothing phone 1

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η νεοεισερχόμενη εταιρεία ετοιμάζει μία φθηνότερη έκδοση της πρώτης συσκευής της. Αυτή θα έχει ελάχιστες αλλαγές, θέλοντας να διατηρήσει την ομοιομορφία στο lineup της Nothing, χάνοντας μόνο κάποια δευτερεύοντα χαρακτηριστικά. Το ένα από αυτά είναι η καινοτόμα πλάτη του Nothing Phone 1 με τα LED Glyph, τα οποία δεν θα υπάρχουν στη συσκευή. Ταυτόχρονα, θα χαθεί και η ασύρματη φόρτιση, θέλοντας να κρατηθεί το κόστος χαμηλά. Μάλιστα κάποιες φήμες κάνουν λόγο ακόμη και για μεγαλύτερη μπαταρία, χάρη στο χώρο που θα εξοικονομηθεί με την απουσία των LED.

Για την ώρα η Nothing αρνείται κατηγορηματικά την ύπαρξη μίας lite συσκευής και τα παραπάνω δεν αποτελούν παρά φήμες. Βέβαια, εμείς δεν θα λέγαμε όχι σε μία τέτοια συσκευή με ακόμη πιο ανταγωνιστική τιμή. Ίσως έχουμε νέο βασιλιά στη mid range κατηγορία, δια χειρός Carl Pei!

I can only show you the door...