Μάθαμε την ημερομηνία αποκάλυψης του Nothing phone (1)

Η στιγμή που περίμεναν αρκετοί φίλοι της τεχνολογίας πλησίασε επικίνδυνα! Η Nothing είναι έτοιμη να αποκαλύψει στο κοινό το πρώτο της smartphone και μάθαμε την ημερομηνία των αποκαλυπτηρίων.

Στις 12 Ιουλίου του 2022 σε ένα keynote που θα διεξαχθεί στο Λονδινο θα δούμε και επίσημα το phone (1). Φυσικά, ταυτόχρονα το event θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο ώστε να έχουμε όλοι πρόσβαση σε αυτό. Ο τίτλος του event είναι “Return to Instinct” μία φράση που ταιριάζει γάντι με τη μινιμαλιστική φιλοσοφία που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα η εταιρία. Όπως είναι λογικό, το phone (1) θα έχει Nothing OS, μία παραμετροποιημένη έκδοση του Android, γεύση της οποίας μπορούμε να πάρουμε από τον Nothing Launcher.

Ο Carl Pei, συνιδρυτής της OnePlus και πρώην επικεφαλής της, είναι έτοιμος να παρουσιάσει το νέο του δημιούργημα. Θυμίζουμε πως έχει ήδη προηγηθεί η κυκλοφορία των wireless earbuds της Nothing πριν αρκετούς μήνες, τα οποία είχαν ιδιαίτερη εμφάνιση. Μένει να δούμε αν αυτή η σχεδιαστική γραμμή θα ακολουθηθεί και στο Nothing phone (1) αλλά και αν τα χαρακτηριστικά του θα ταιριάζουν με όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Τέλος, στο ίδιο event ίσως δούμε και κάποια wearables.

I can only show you the door...