Διαθέσιμος πλέον για αρκετές συσκευές ο Nothing launcher

Δεν είναι ψέμα πως η Nothing ετοιμάζει εδώ και καιρό την κυκλοφορία του πρώτου της smartphone. Ενώ η διάθεση του Nothing phone 1 αναμένεται φέτος, η εταιρία θέλησε να δώσει μία πρώτη γεύση στην κοινότητα κυκλοφορώντας τον Nothing Launcher.

nothing launcher εφαρμογή

Η beta έκδοση του launcher της Nothing είναι διαθέσιμη από σήμερα για αρκετές συσκευές που τρέχουν Android 11 ή νεότερο. Μάλιστα ο Nothing Launcher διατίθεται μέσω του Google Play και εγκαθίσταται μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Μέσα από το Nothing Launcher οι χρήστες θα μπορέσουν να γνωρίσουν το όραμα της Nothing. Αυτό έχει ως βασική αξία το μινιμαλισμό κάτι που γίνεται αντιληπτό από το πρώτο λεπτό. Τα widget του Nothing Launcher ακολουθούν μία ενδιαφέρουσα αισθητική, η οποία βρίσκεται και στα ενσωματωμένα wallpaper.

Βέβαια αξίζει να σημειώσουμε πως ο Nothing Launcher όντας νέο προϊόν και σε beta, αυτή τη στιγμή στερείτε λειτουργιών που συναντώνται σε άλλους launcher. Δεν γνωρίζουμε την κατεύθυνση που ακολουθηθεί στη συνέχεια, όμως για την ώρα δεν συνιστάμε τον Nothing Launcher για κάτι άλλο πέραν μίας δοκιμής.

Το σίγουρο είναι πως η Nothing έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μας και ανυπομονούμε για το τι θα φέρει με ενδιαφέρον.