Nothing ear 1: Το μυαλό πίσω από την OnePlus τα αποκάλυψε, έχουν ANC και τιμή €99

Σίγουρα μία από τις πιο γνωστές προσωπικότητες στον χώρο της τεχνολογίας είναι ο Carl Pei. Για όσους δεν το γνωρίζουν πρόκειται για έναν από τους ιδρυτές της OnePlus, ο οποίος πρόσφατα είχε αποχωρήσει από την εταιρία. Το επόμενο project του ήταν μεγάλο ερωτηματικό και επιτέλους περάσαμε στην φάση της πλήρους αποκάλυψης!

Τα Nothing ear (1) είναι το πρώτο προϊόν της Nothing. Πρόκειται για ένα ζευγάρι true wireless ακουστικών με active noise cancellation. Όντας ιδρυτής της OnePlus, ο Pei δεν θα μπορούσε παρά να χτίσει αρκετό hype γύρω από την ανακοίνωση αλλά και από το ίδιο το προϊόν. Όπως και τα πρώτα τηλέφωνα της OP, έτσι και το ear (1) μοιάζει premium προϊόν, με εξαιρετικό και μοναδικό διάφανο design. Το βάρος τους καθενός earbud είναι μόλις 4.7gr, ενώ συνδέονται με Bluetooth 5.2.

Nothing ear 1 design

Τα ear (1) διαθέτουν χαρακτηριστικά πιο ακριβότερων προτάσεων, όπως δυναμικοί drive 11.6mm και ANC δύο επιπέδων! Ο χρήστης μπορεί να ελέγξει τα ακουστικά μέσω της επιφάνειας αφής που διαθέτουν ή μέσω της εφαρμογής στο κινητού του. Όσον αφορά την αυτονομία, τα ear (1) μπορούν να αναπαράγουν 4 ή 6 ώρες μουσικής ανάλογα την ρύθμιση του ANC, ενώ με τη θήκη τους η αυτονομία φτάνει τις 34 ώρες! Όπως είναι λογικό, η φόρτιση της θήκης μπορεί να γίνει και ασύρματα μέσω Qi.

Η τιμή είναι το δυνατό σημείο των Nothing ear (1), καθώς έχει οριστεί στα €99. Μένει να δούμε πως τα πάνε στην πράξη, αλλά και πόσα κομμάτια είναι στη θέση να προωθήσει στην αγορά η Nothing!

I can only show you the door...