Το Nothing OS 1.5 βασισμένο σε Android 13 τώρα διανέμεται σε όλους

Η έναρξη της αναβάθμισης σε Android 13 για τους χρήστες του Nothing Phone 1 μόλις άρχισε. Η ενημέρωση Nothing OS 1.5 είναι 1.25GB και παρέχει μια ποικιλία νέων λειτουργιών και βελτιστοποιήσεων, όπως μια εφαρμογή καιρού, νέες επιλογές για έλεγχο πολυμέσων, περισσότερες επιλογές για την glyph διεπαφής στην πλάτη και βελτιώσεις στο UI της κάμερας.

Η Nothing ακόμα, αναφέρει ότι η ταχύτητα φόρτωσης των εφαρμογών έχει αυξηθεί κατά 50%, οι κίνησης του συστήματος είναι ομαλότερες και η κατανάλωση της μπαταρίας σε κατάσταση αναμονής είναι βελτιωμένη. Επιπλέον, η ακρίβεια του ανιχνευτή δακτυλικού αποτυπώματος έχει βελτιωθεί. Η ενημέρωση Nothing OS 1.5 περιλαμβάνει επίσης έναν ενισχυμένο πίνακα γρήγορων ρυθμίσεων δικτύου, υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών για τις εφαρμογές και τη δυνατότητα τερματισμού ενεργών εφαρμογών που τρέχουν στο παρασκήνιο, από το κέντρο ειδοποιήσεων.


Τα Καλύτερα Κινητά για το 2023 μόνο εδώ.


Επιπλέον, οι χρήστες πλέον έχουν προεπισκόπηση όταν αντιγράφουν κάτι, αλλά και έναν σαρωτή QR άμεσα από την εφαρμογή κάμερας και το μενού γρήγορων ρυθμίσεων. Η ενημέρωση Nothing OS 1.5 είναι διαθέσιμη στους χρήστες μέσα από το μενού ρυθμίσεων, αλλά το πιο πιθανό είναι να εμφανιστεί OTA ειδοποίηση για το update.