Το Redmi Note 9 Pro εμφανίστηκε στο Geekbench

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα, η εκδήλωση για την επίσημη αποκάλυψη του Xiaomi Redmi Note 9 έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 12 Μαρτίου. Πλησιάζοντας λοιπόν στην ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης, οι πρώτες διαρροές έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφανισή τους.

Αυτή την φορά εμφανίστηκε μία καταχώρηση στην ιστοσελίδα Geekbench που αφορά μία συσκευή με όνομα Xiaomi Redmi Note 9 Pro. Από ότι φένεται η εταιρία σκοπεύει να παρουσιάσει μαζί τα Redmi Note 9 και Note 9 Pro, στις 12 Μαρτίου. Σύμφωνα με την καταχώρηση, η συσκευή τρέχει σε λειτουργικό σύστημα Android 10 και είναι εξοπλισμένη με 6GB μνήμης RAM.

Όσον αφορά τις επιδόσεις του Redmi Note 9 Pro, αυτό κατάφερε να επιτύχει 569 single-core score και 1755 multicore score. Το παραπάνω αν και ενθαρρυντικό, δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια για θεωρίες, αφού ίσως πρόκειται για κάποιο πρότυπο της συσκευής πριν βγει στην γραμμή παραγωγής. Παράλληλα δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το ποιο SOC χρησιμοποιήθηκε, παρά μόνο πως αυτό είναι της Qualcomm.

Η ίδια η Xiaomi για την ώρα δεν έχει αποκαλύψει κάποιο από τα χαρακτηριστικά της συσκευής, παρά μόνο πως αυτή θα διαθέτει μία διάταξη τεσσάρων αισθητήρων κάμερας στο πίσω μέρος της. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται στις 12 Μαρτίου όταν και θα παρουσιαστεί επίσημα η συσκευή.