Xiaomi Redmi Note 5 διαρρέει ξανά με οθόνη 18:9

Για το Xiaomi Redmi Note 5 που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί γνωρίζουμε πολλά, άλλα όχι τα πάντα. Η σημερινή διαρροή του Redmi Note 5 έρχεται για να μας επιβεβαιώσει πως θα έχει οθόνη 18:9 και πως θα υπάρχει έκδοση με τον MediaTek Helio P25 εκτός από αυτές με τον SnapDragon.

Η πλειοψηφία των χρηστών δεν έχουν καλή άποψη για τα chipset της MediaTek, αλλά ο Helio P25 έχει αποδειχτεί καλό και δυνατό chip. Στο Vernee Mars Pro που είδαμε αναλυτικά τα πήγε υπέροχα ο P25. Καλη αυτονομία στα 16nm αλλά και αξιόπιστο στίγμα GPS.

xiaomi redmi note 5 διαρροές

Οι νέες φήμες λοιπόν λένε, ή μάλλον απεικονίζουν το Note 5 με bezel-less οθόνη 5.5″ όπως ακριβώς στο LG Q6. Αν κάτι τέτοιο αποδειχτεί αλήθεια, τότε το θα πρόκειται για ένα κινητό με οθόνη 5.5″ σε σώμα 5.0″. Δηλαδή θα παραμείνει η μεγάλη οθόνη που αγαπήσαμε αλλά το σώμα θα είναι μικρό και το κινητό θα μπορεί να χειριστεί με ένα χέρι.

[alert-success]

Οι φήμες λένε πως το βασικό μοντέλο, που μάλλον θα φοράει τον MediaTek Helio P25 θα κοστίζει κάτω από 150 ευρώ. Μακάρι να βγει η αληθινή η φήμη, αλλά δυστυχώς αμφιβάλω αν η εταιρεία θα καταφέρει να δημιουργήσει ένα τόσο οικονομικό bezel-less κινητό 18:9.

 

Η δικιά μου πρόγνωση είναι πως το bezel-less Redmi Note 5 θα είναι αρκετά πιο ακριβό από αυτό που περιμένουμε, αλλά μακάρι να πέσω να έξω, δεν θα με χάλαγε καθόλου ένα τόσο οικονομικό bezel-less κινητό.

[/alert-success]

από

Asus ZenFone 8 Android