Αυτά είναι τα πρώτα renders του Samsung Galaxy Note 20+

Όπως είναι γνωστό η σειρά Note της Samsung έχει πολλά φώτα στραμμένα πάνω της, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τις διαρροές πολύ πριν την αποκάλυψη κάθε νέου μέλους. Αυτή την φορά είχαμε την διαρροή κάποιων render για την εμφάνισή της επόμενης συσκευής της σειράς, που δεν είναι άλλη από το Galaxy Note20+.

Galaxy Note 20+ Renders

Από ότι φαίνεται η συσκευή θα έχει ύψος περίπου 16.5 εκατοστά, λίγο μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του, Note 10+. Η μπροστινή κάμερα της συσκευής βρίσκεται μέσα σε μία punch-hole, ενώ τα power και volume κουμπιά αυτή την φορά βρίσκονται στην δεξιά πλευρά. Παρελθόν αποτελεί και το πλήκτρο της Bixby.

Στο πίσω μέρος βλέπουμε την διάταξη των κύριων καμερών της συσκευής, η οποία προεξέχει από το υπόλοιπο σώμα της συσκευής. Πιο συγκεκριμένα στο σημείο με τις κάμερες η συσκευή έχει πάχος 10.7mm, ενώ το κανονικό της πάχος είναι στα 7.6mm. Οι πλευρές του Note 20+, στο μπροστά και πίσω τμήμα του, παραμένουν curved, ενώ το πάνω και κάτω μέρος του διατηρεί την flat σχεδίαση. Τέλος, φημολογείται πως η Plus έκδοση της συσκευής θα φέρει καλύτερες κάμερες σε σχέση με το απλό Note 20.

Galaxy Note 20+ Renders

Για την ώρα δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή. Τα Samsung Galaxy Note 20 και Note 20+ αναμένεται να ανακοινωθούν σε ένα event τον ερχόμενο Αύγουστο, το οποίο λογικά θα είναι αποκλειστικά online λόγω των συνθηκών.

πηγή

OnePlus Nord Android