Nokia: Τα επερχόμενα flagships μάλλον (;) θα συνεχίσουν να διαθέτουν φακούς Zeiss

Η HMD Global είχε αποκαλύψει στην έκθεση MWC 2017 τα νέα Nokia smartphones, τα οποία σηματοδότησαν την επιστροφή της εταιρείας στο χώρο των φορητών συσκευών, χωρίς όμως μέσα σε αυτά να περιλαμβάνεται κάποια ναυαρχίδα. Είχαμε όμως την ευκαιρία να δούμε την «αναγέννηση» του Nokia 3310, το οποίο ομολογουμένως έκλεψε την παράσταση.

Αν και οι φήμες για μια τέτοια συσκευή κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους, η Nokia πρόσφατα θέλησε να απαντήσει μέσω Twitter, σε ορισμένες ερωτήσεις των ανυπόμονων οπαδών της εταιρείας. Μια από αυτή, αναφερόταν και στην πιθανότητα η εταιρεία να χρησιμοποιήσει φακούς Zeiss στα μελλοντικά smartphones που θα κυκλοφορήσει. Να σημειωθεί, ότι η Nokia ήταν ξεκάθαρη σχετικά με αυτό το ζήτημα και τόνισε ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει πλέον την τεχνολογία Carl Zeiss.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα NPU (nokiapoweruser), προσέγγισε την HMD Global σχετικά με το ζήτημα της κάμερας. Φαίνεται ότι το tweet εκείνο, αναφερόταν στα ήδη υπάρχοντα στην αγορά smartphones, τα Nokia 3, Nokia 5 και Nokia 6, που σημαίνει ότι η HMD μπορεί να δανειστεί τους φακούς Zeiss για οποιοδήποτε από τα μελλοντικά flaghips, όπως το  Nokia 8. Φυσικά, κάτι τέτοιο δε σημαίνει ότι η επόμενη ναυαρχίδα θα διαθέτει τέτοιους φακούς, αλλά μένει ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

via

Asus ZenFone 8 Android