Επιστρέφει και η θρυλική Nokia N-Series από την HMD Global;

Μετά τις φήμες για αναβίωση των X-Series smartphone από την HMD Global, άλλη μία θρυλική σειρά φαίνεται πως ετοιμάζεται. Ο λόγος για την N-Series που μας έχει δώσει μερικά από τα καλύτερα φωτογραφικά κινητά κατά καιρούς, όπως το Nokia N8.

Nokia N Series N8 2018


13 χρόνια μετά το πρώτο Nokia N θα έχουμε αναβίωση

Ένα teaser της Nokia στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο weibo μας έβαλε φωτιά. Αυτό γιατί απεικονίζει ένα ροζ χρώματος Nokia N8 με ένα κρυφό μήνυμα για πιθανή ανακοίνωση. Συγκεκριμένα αναφέρει πως η σειρά Nokia N ανακοινώθηκε για πρώτη φορά πριν από 13 χρόνια. Ακόμα αναφέρει τις ημερομηνίες 27 Απριλίου με 2 Μαΐου και την πόλη Sanlitun της Κίνας. Εκεί φημολογείται πως θα έχουμε και την ανακοίνωση του Nokia X 2018.

Το πρώτα κινητά που κυκλοφόρησαν ποτέ στην σειρά N ήταν τα Nokia N70, N90 και N71. Φυσικά όλα τότε έτρεχαν Symbian. Εν έτει 2018 όμως και με την HMD Global στο τιμόνι του brand όλα τα νέα κινητά θα τρέχουν Android. Το θέμα είναι πως ακριβώς θα σχεδιαστούν τα Nokia N του 2018. Θα είναι camera phones άραγε; Και αν ναι τότε θα δούμε άραγε ξανά συνεργασία με την Zeiss για τους φακούς της συσκευής;

Όπως και να έχει φαίνεται πως θα έχουμε νεότερες πληροφορίες σύντομα. Η HMD φαίνεται ότι έχει βρει τη χρυσή τομή για τα έσοδά της, παρουσιάζοντας καλά και σύγχρονα Android κινητά τηλέφωνα, ενώ παράλληλα αναβιώνει και πολύ επιτυχημένα brand names του παρελθόντος τόσο στα feature phones όσο και στα smartphones.

πηγή | από

Αφήστε μια απάντηση

Τα email δεν δημοσιεύονται. Ανορθόγραφα σχόλια, με κεφαλαία ή εκτός θέματος διαγράφονται.

4 Σχόλια

  1. Λιγουρεύομαι ένα νέο Ν9, με MeeGO. Νομίζω ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί στο καλύτερο λειτουργικό για κινητές συσκευές, πολύ ανώτερο από το Android.

    1. Ναι ρε φίλε! Το MeeGo πραγματικά μπορούσε αλλά πάει εδώ και καιρό πέθανε. Το θέμα είναι ότι ένα σύγχρονο N9 πραγματικά θα ήταν όνειρο! Ας ελπίσουμε να μας διαβάζει η HMD.. HMD re-release an updated N9 please! :P LOL

    2. N9 MeeGo λέει, μη μου θυμίζεις τη ξενέρα που έφαγα από τον τερματισμό του λειτουργικού… αν υπήρχε τώρα θα είχε σίγουρα μεγαλύτερο ποσοστό στην αγορά από τα Windows Phone.

    3. Κάτι πήγε να κάνει η Jolla με το Sailfish Os, αλλά δεν προχώρησε καλά. Πρόσφατα, βγήκε η τρίτη έκδοση, αλλά ελάχιστοι το χρησιμοποιούν.