Επανασχεδιάστηκε η εφαρμογής κάμερας της Nokia με update 250MB!

Είναι εμφανές πως η Nokia θέλει να δώσει μεγάλη προσοχή στις φωτογραφικές δυνατότητες των κινητών της. Κάπως έτσι, αναβάθμισε και επανασχεδίασε όλη την εφαρμογή της κάμερας για το Nokia 7 Plus, με αναβάθμιση συνολικού μεγέθους 250MB. Επίσης, είναι πιθανό την ίδια αναβάθμιση να πήρε και το Nokia 8 Sirocco.

Μετά από την αναβάθμιση, το Pro mode δεν είναι πλέον προσβάσιμο με swipe προς τα πάνω, αλλά είναι κανονικά σαν επιλογή στο μενού για πιο εύκολη πρόσβαση. Η αναβάθμιση της κάμερας είναι διαθέσιμη ήδη στο Play Store για όποιον θέλει να την κατεβάσει.

nokia new camera app

Η μεγαλύτερη αλλαγή εντοπίζεται στις επιλογές του Pro Mode και πώς αυτές εμφανίζονται. Μετά από το update, όλες οι προχωρημένες επιλογές της κάμερας (αυτόματο ή χειροκίνητο Focus, white balance, επιλογή για ISO και exposure) είναι στη δεξιά πλευρά της οθόνης.

Δυστυχώς όμως, παρόλη τη μεγάλη αναβάθμιση που έγινε στην εφαρμογή κάμερας, η Nokia δεν πρόσθεσε επιλογή για απενεργοποίηση της ψηφιακής σταθεροποίησης και θέλει-δε θέλει ο χρήστης θα την έχει.

Asus ZenFone 8 Android

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.

2 Comments