Nokia C1, νέα εικόνα διαρρέει, θα τρέχει Android και Windows 10

Νέες φήμες βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τη Nokia, δηλαδή ότι έχει απομείνει από αυτή. Ένα νέο smartphone φαίνεται πως σχεδιάζει η εταιρεία με κωδική ονομασία μέχρι στιγμής Nokia C1. Ο CEO της εταιρείας ( έχουν και CEO; ) έχει επιβεβαιώσει πως το 2016 θα δούμε νέα smartphone από τη Nokia!


Nokia C1 Smartphone

Αν τελικά θα ονομαστεί Nokia C1 δεν το γνωρίζουμε όπως δεν γνωρίζουμε και τα χαρακτηριστικά του επερχόμενου smartphone. Τότε θα μου πείτε ποιος ο λόγος για ένα άρθρο με σχεδόν μηδενικά στοιχεία; Δε συνηθίζουμε να γράφουμε άρθρα με φήμες γιατί τα θεωρούμε “σκουπίδια” και χάσιμο χρόνου για τη βάση δεδομένων μας, αλλά μερικές φορές αξίζουν το κόπο.

nokia c1 smartphone

Η φωτογραφία είναι διαρροή που δεν έχει διαψευστεί από τη Nokia και μάλλον πρόκειται να είναι το νέο της smartphone το οποίο θα βγαίνει υποθέτουμε σε 2 εκδόσεις όπως υποδηλώνει και η εικόνα και θα ονομάζετε Nokia C1. Η βασική έκδοση φαίνεται πως θα φοράει Android και η δεύτερη θα φοράει Windows 10 mobile με όλα τα καλούδια που είδαμε και στα Lumia 950.

πηγή – πηγή2

Asus ZenFone 8 Android