Όλα τα Nokia θα πάρουν 2 μεγάλες αναβαθμίσεις!

Όταν αρχικά είδα τα Android κινητά της Nokia στην έκθεση MWC που πραγματοποιήθηκε αρχές του 2017 στη Βαρκελώνη, ενημερώθηκα πως θα πάρουν μόνο μια μεγάλη αναβάθμιση. Μία μεγάλη αναβάθμιση για κινητά με κόστος κάτω από 300 ευρώ φαντάζει ιδανική φυσικά. Μη ξεχνάμε πως ακόμα και τα κινητά της Google παίρνουν 2 αναβαθμίσεις, με εξαίρεση τα νέα Google Pixel που πάρουν 3.

Όπως με ενημέρωσε η Nokia τότε, δεν ήταν ακόμα σίγουρο αν θα πάρουν δεύτερη αναβάθμιση και φυσικά αυτό θα εξαρτιόταν από τις πωλήσεις. Φαίνεται λοιπόν, πως οι πωλήσεις πήγαν καλά, και η εταιρεία αποφάσισε να δώσει 2 μεγάλα update, σαν να ήταν Nexus ή Pixel! Αυτό μας δίνει και μια καλύτερη εικόνα για την πορεία της Nokia στο μέλλον, που μάλλον θα συνεχίσει δυναμικά.

nokia update

Τα Nokia όμως, δε δημιουργήθηκαν για να “ψοφήσουν” έτσι απλά. Με το update σε Android Oreo που θα έρθει σύντομα, η εταιρεία θα ξεκλειδώσει τον Bootloader. Έτσι ώστε μετά το τελευταίο update που θα γίνει προς το τέλος του 2018 να μπορεί ο χρήστης να περάσει χειροκίνητα Line Age OS ή κάποια άλλη ROM.

Αυτό που πρέπει να κρατήσετε οι αρχάριοι χρήστες, είναι πως αν πάρετε οποιοδήποτε Android κινητό θα παραμένει “ενημερωμένο” και δεν θα έχει να ζηλέψει πολλά μέχρι και το 2019. Η αγορά κινητού Nokia είναι μια καλή “επένδυση” αν δε θέλεις να αλλάζεις κινητό συχνά και τα κρατάς χρόνια.

από