Η Nokia διαθέτει νωρίτερα το Android 11 update

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους της Nokia – HMD Global. Η εταιρία είχε δημοσιεύσει ένα πλάνο αναβάθμισης συσκευών σε Android 11 τον Σεπτέμβριο. Από ότι φαίνεται τα πράγματα κύλισαν καλύτερα και η διάθεση των ενημερώσεων θα γίνει νωρίτερα από το ότι αναμενόταν.

Android 11 Nokia

Πιο συγκεκριμένα, ο CPO της εταιρίας, δήλωσε πως η εταιρία είναι έτοιμη να αναβαθμίσει τον “στόλο” της. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Nokia ξεμπερδεύει γρήγορα με τα update των συσκευών της. Το ίδιο είχε συμβεί και με τη διάθεση του Android 10, αλλά και με το Android 9. Με το Android 11 φοβηθήκαμε μήπως υπάρξει καθυστέρηση, καθώς αρκετοί κατασκευαστές φαίνεται να καθυστερούν φέτος. Παρόλα αυτά η Nokia συνεχίζει κάτι παραπάνω από ακάθεκτη.

Οδηγίες εγκατάστασης Viber για κάθε συσκευή.

Σύμφωνα με το στέλεχος, το Nokia 8.3 5G θα είναι η πρώτη συσκευή που θα λάβει το Android 11. Μετά θα ακολουθήσει η “καταιγίδα” με την αναβάθμιση των Nokia 2.2, 5.3 και 8.1 να ακολουθεί άμεσα. Η παραπάνω εξέλιξη σίγουρα είναι ευχάριστη για το μέλλον της εταιρίας. Ταυτόχρονα, ενθαρρύνει τους υποψήφιους αγοραστές των μελλοντικών συσκευών της.

Κάτοχος του Nokia 7.1 Plus δηλώνω άκρως ικανοποιημένος αφού κάθε μήνα σχεδόν είχα αναβαθμίσεις ασφαλείας.

Asus ZenFone 8 Android