Διαθέσιμο το update Ιουνίου για το Nokia 7 Plus!

Οι συνηθισμένες μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας του Ιουνίου άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στις συσκευές της Nokia (HMD Global). Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως το Nokia 7 Plus έχει λάβει την ενημέρωση με τον τελευταίο κώδικα ασφαλείας που διέθεσε η Google για τον Ιούνιο του 2020.

nokia 7 plus update Ιουνίου

Η ενημέρωση έχει αρκετά μικρό μέγεθός, ενώ όπως πάντα μετά την εγκατάστασή της απαιτείται επανεκκίνηση. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που ανησύχησαν μήπως η Nokia σταματήσει την υποστήριξη της συσκευής, αφού αυτή έχει ανακοινωθεί πριν 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2018.

Δύο χρόνια υποστήριξης
Ωστόσο η εταιρία δείχνει να στηρίζει τις συσκευές της, αφού θυμίζουμε πως το Nokia 7 Plus είχε φτάσει στα ράφια των καταστημάτων με Android 8.1 και τώρα μέσω των αναβαθμίσεων που έχουν γίνει διαθέσιμες έχει λάβει Android 10. Αυτό σίγουρα οφείλεται στο ελάχιστα παραμετροποιημένο Android, αφού η Nokia δεν έβαλε χέρι στο λειτουργικό της συσκευής.

Αντίθετα, δύο από τους μεγαλύτερους τότε αντιπάλους του Nokia 7 Plus, τα Sony Xperia XA2 Ultra και Samsung A8 (2018), δεν λάβανε ποτέ Android 10, παρότι διαθέτουν παραπλήσια τεχνικά χαρακτηριστικά. Δύο χρόνια, μετά την κυκλοφορία του, το Nokia 7 Plus αποδεικνύει πως ήταν μία τρομερή συσκευή και έξυπνη αγορά για όσους το προτίμησαν. Ελπίζουμε το επόμενο πολυαναμενόμενο smartphone της εταιρίας, το Nokia 8.3 5G που θα διατεθεί στα καταστήματα σύντομα, να λάβει την ανάλογη υποστήριξη.

OnePlus Nord Android