Nokia 7 Plus Hands-On Video MWC18!

Το Nokia 7 Plus είναι ίσως η πιο δυνατή πρόταση μεσαίας κατηγορίας για αγορά κινητού που ανακοινώθηκε πρόσφατα. Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείς να τα βρεις στη καρτέλα που θα εμφανιστεί επάνω δεξιά. Για την ώρα, πάμε να δούμε πώς κατάφερε να ξεχωρίσει το Nokia 7 Plus.

Το Nokia 7 Plus ακολούθησε το trend της εποχής και η οθόνη 6.0″ είναι αναλογίας 18:9 με πιο μικρά bezel. Περιμετρικά αποτελείται από ανοδιωμένο αλουμίνιο, το οποίο σημαίνει πως δεν είναι απλώς βαμμένο και όπως τα πιο πολλά Nokia είναι στιβαρό. Φοράει ένα από τα πιο δυνατά mid-range chipset της Qualcomm, τον SnapDragon 660, που σε αρκετά benchmark βγήκε πιο δυνατό ακόμα και από το chipset του Samsung Galaxy A8 2018 (χαρακτηριστικά). Το chipset σε συνδυασμό με την 3800mAh μπαταρία, αλλά και το λειτουργικό, η καλή αυτονομία της συσκευής είναι σχεδόν εγγυημένη.

Για τις διπλές κάμερες στην πλάτη, αλλά και για τη selfie, η Nokia συνεργάστηκε με την Carl Zeiss. Οι κάμερες στην πλάτη είναι και οι δυο 12MP με τη βασική να έχει διάφραγμα 1.75 και τη δεύτερη να παρέχει στον χρήστη οπτικό zoom x2. Ακόμα, η 16MP selfie κάμερα στο Nokia 7 Plus έχει τη δυνατότητα να συνδυάζει 4 pixel σε 1 για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα με την τεχνολογία PureView, όταν ο φωτισμός είναι ελλιπής.

Nokia 7 Plus Greek Greece hands-on video

Ένα από τα πιο δυνατά όπλα της Nokia, ξεκάθαρα, είναι το καθαρό και σταθερό λογισμικό, και φυσικά το Nokia 7 Plus δεν αποτελεί εξαίρεση. Για την ακρίβεια φοράει Android One, που σημαίνει πως το λογισμικό αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Google και θα λαμβάνει ενημερώσεις για τουλάχιστον 2 χρόνια.

Για περισσότερα videos κάνε subscribe στο κανάλι μας στο YouTube και εμείς τα λέμε στο επόμενο.

Asus ZenFone 8 Android