Με security patch Ιανουαρίου 2018 το Nokia 6 της μεσαίας κατηγορίας

Η Nokia σχεδόν μετά από έναν χρόνο παραμένει πιστή στο αρχικό της χρονοδιάγραμμα, με αρκετά updates ακόμα και για την οικονομική σειρά της. Το Nokia 6, λοιπόν, είναι σχεδόν το πρώτο mid-range κινητό στον κόσμο που παίρνει το Android security patch Ιανουαρίου 2018.

Nokia 6 χαρακτηριστικά

Αυτό σημαίνει πως η Nokia φαίνεται να παίρνει στα σοβαρά την ασφάλεια του χρήστη, μέχρι στιγμής. Η HMD φαίνεται να συνεχίζει το δύσκολο έργο της παλιάς καλής Nokia, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα κατασκευής και την ασφάλεια του χρήστη.

Nokia 6 2018 update

Το update ήρθε σε δική μας συσκευή μόλις σήμερα, με μέγεθος 123MB και με την Android έκδοση να παραμένει σε Android Nougat 7.1.2, που φυσικά δεν είναι κακό. Η αναβάθμιση σε Android Oreo 8.(?) έχει ήδη ανακοινωθεί από πέρυσι και ακόμα την περιμένουμε.

Τέλος, σύμφωνα με το notification που έστειλε η Nokia, το συγκεκριμένο update δεν περιλαμβάνει κάποια άλλη αλλαγή ή βελτίωση, παρά μόνο το Android security patch. Αν δεν έχεις λάβει το notification για την ενημέρωση, μπορείς να ελέγξεις χειροκίνητα από τις ρυθμίσεις.

Asus ZenFone 8 Android